Filme Online HD si Seriale Subtitrate in Romana, 2017, 2016, 2015, 2014 gratis
Full HD Blu-RayHDrip The Bad Batch (2016) – Lotul cel rau
Report error

The Bad Batch (2016) – Lotul cel rau

The Bad Batch    

R 118 min Filme OnlineRomanticSF

5.6
IMDB: 5.6/10 2,042 votes

, , , , , , , , ,

1 win 2 nominations

USA

22

Report error

Vizioneaza The Bad Batch (2016) – Lotul cel rau online hd subtitrat in romana

O tânără pe nume Arlen este tatuată și aruncată într-o zonă împrejmuită în afara Texasului. Un semn declară că zona este considerată proprietate în afara S.U.A. și că legile americane nu mai sunt aplicabile. La scurt timp după aceea, Arlen este atacat de doi bărbați într-un cărucior de golf. Când se trezește, ea este înlănțuită și își dă seama că a fost capturată de canibali care își îndepărtează mai întâi brațul, apoi piciorul. Arlen se ocupă în cele din urmă de fecale, cauzând un canibal să o dezbrace, astfel încât să poată fi spălată. Arlen folosește acest moment pentru a ataca femeia și a scăpa, folosind doar un skateboard. Ea este luată în deșert de un om ciudat care o duce într-un oraș improvizat numit Comfort, unde este îngrijită și dă un picior protetic.

Cinci luni mai târziu, Arlen, în cea mai mare parte vindecată, se îndreaptă spre deșert, unde vede un cărucior de golf asemănător celui în care a fost luată. Găseste o mamă și o fiică care scapă printre deșeuri. Realizând că sunt canibali, Arlen împușcă mama. Îi ia pe fiică înapoi cu ea la Comfort. În timp ce merge acolo, se duce într-o ravă ținută de The Dream (Keanu Reeves), liderul de cult al Confortului. Arlen picură acid și se duce în deșert. Acolo este găsită de Miami Man, tatăl copilului pe care la luat. Când vine la ea, îi spune că o va lua înapoi la Comfort, ca să-și găsească copilul; Altfel o va omorî.

Arlen și Miami Man se apropie mai mult de călătoria lor spre Comfort. El dezvăluie că a fost pus pe teritoriul fără lege pentru că era un imigrant fără acte din Cuba. Arlen este salvat de el de un om de la Comfort, care îl împușcă pe Miami Man și îl întoarce pe Arlen la Comfort. Simțindu-se vinovată, ea începe să caute fiica lui Miami Man. În cele din urmă își găsește locui în haremul visului. Arlen merge la The Dream, care explică faptul că Confortul se desfășoară pe bază de droguri. Când Arlen își propune să devină unul din haremul său, acceptă oferta ei, dar Arlen își îndepărtează secret proteza ei, unde ascunde o armă, ține unul dintre membrii gravidă ai ostaticului harem și reușește să extragă fiica lui Miami Man. Se îndreaptă din Confort într-un cărucior de golf.

Între timp, Miami Man, care a fost salvat de același bărbat care la salvat pe Arlen, se îndreaptă spre Comfort pentru a-și căuta fiica. Arlen și Miami Man se întâlnesc și își întoarce fiica la el înainte de a spune că vrea să rămână cu el. Miami Man nu-l trimite pe Arlen departe. În schimb, el ucide iepurele fiicei sale, iar cei trei stau jos în fața focului de tabără, mâncând mâncarea pe care o au.

Tradus automat

Sfaturi Rapide !

I.Daca video-ul merge greu !

1. Apasati play, apoi pauza asteptati 5-15 min, apoi apasati din nou play sau alegeti alt server !

II.Nu apare subtitrarea !

2.Cand apare playerul apasati butonul "CC" si urmati pasi de acolo (fie se activeaza, fie puteti selecta limba).

3. La unele playerel nu exista butonul "CC," dar este inlocuit fie de un "patratel cu codita in jos", fie butonul "Setari".

Sau apasa aici pentru sfaturi mai detaliate !


"!!!" - Atentie - "!!!"
Datorita plangerilor DMCA si pentru a nu fi site-ul inchis s-a pus link in player la film catre un alt site cu surse => secret-gateway (not affiliated) - nu va speriati, urmati pasi de acolo si nu veti avea probleme !

Due to DMCA complaints and not to be the closed site link to another site with sources => secret-gateway - do not be scared, follow the steps there and you will not have problems !

loading...

The Bad Batch (2016) – Lotul cel rau
The Bad Batch (2016) – Lotul cel rau
The Bad Batch (2016) – Lotul cel rau
The Bad Batch (2016) – Lotul cel rau
No links available
No downloads available
loading...

Like sau Plus & Share !

Afla noile filme si actualizari surse server pe FB sau G+=> click Like sau Plus !
loading…