Filme Online HD si Seriale Subtitrate in Romana, 2017, 2016, 2015, 2014 gratis
Full HD Blu-Ray Mindhorn (2016)
Report error

Report error

Vizioneaza Mindhorn (2016) online hd subtitrat

Richard Thorncroft este un actor britanic de televiziune a fost folosit pentru a fi celebru în anii târzii 1980 pentru a juca titular şi rolul principal carismatic în Insula Man detectiv Arată Mindhorn, un personaj cu un ochi robotizate care literalmente „vede adevărul”. Din păcate, după ce a devenit un pic prea pompos si arogant, Richard sfârşeşte insultarea Insula Man şi de membrii săi colegi exprimate Wogan chat-show, inclusiv a sa pe ecran şi viaţa reală dragoste interes Patricia DeVille, (Effie Davies) lui cascador, (Simon Farnaby) şi parte pic costar Peter Easterman. (Steve Coogan) El decide să plece pentru a încerca şi de a face mare în Hollywood, dar mai târziu de 25 de ani şi el este calvitie într-un apartament în Londra şi recent fiind înlocuită pentru un anunţ ortopedice ciorap John Nettles, mult pentru a mirarea lui. El este chiar mai gelos că Easterman fronturi acum un spectacol de spin-off execuție lungă, care a eclipsat departe succesul de Mindhorn. Richard are o oportunitate neasteptata să reaprindă cariera, deşi atunci când un criminal delirante numindu-se „rosu” (Russell Tovey) începe terorizarea Insula Man şi, având o obsesie extrem de nesănătoasă cu spectacol, cere sa vorbeasca numai la Mindhorn. Savurează o şansă pentru publicitate, Richard dons ochi roling şi robot, agravează politia cu său metoda hotărând, incearca sa lamureasca romantism lui vechi cu Patricia şi încearcă să semneze un acord de Mindhorn DVD cu Easterman. Cu său 80 inexactităţii politice, solo muzical unic, inutil cyborg eyepatch şi garnituri brânzos, Mindhorn este aici sa aduca o Apocalipsa de Justiţie. E timpul de adevărul.

Tradus automat

Sfaturi Rapide !

I.Daca video-ul merge greu !

1. Apasati play, apoi pauza asteptati 5-15 min, apoi apasati din nou play sau alegeti alt server !

II.Nu apare subtitrarea !

2.Cand apare playerul apasati butonul "CC" si urmati pasi de acolo (fie se activeaza, fie puteti selecta limba).

3. La unele playerel nu exista butonul "CC," dar este inlocuit fie de un "patratel cu codita in jos", fie butonul "Setari".

Sau apasa aici pentru sfaturi mai detaliate !


"!!!" - Atentie - "!!!"
Datorita plangerilor DMCA si pentru a nu fi site-ul inchis s-a pus link in player la film catre un alt site cu surse => secret-gateway (not affiliated) - nu va speriati, urmati pasi de acolo si nu veti avea probleme !

Due to DMCA complaints and not to be the closed site link to another site with sources => secret-gateway - do not be scared, follow the steps there and you will not have problems !

loading...

Mindhorn (2016)
Mindhorn (2016)
Mindhorn (2016)
Mindhorn (2016)
Mindhorn (2016)
No links available
No downloads available
loading...

Like sau Plus & Share !

Afla noile filme si actualizari surse server pe FB sau G+=> click Like sau Plus !
loading…