Filme Online HD si Seriale Subtitrate in Romana, 2017, 2016, 2015, 2014 gratis
Full HD Blu-Ray Back to the Future 3 (1990)
Report error

Back to the Future 3 (1990)

Back to the Future Part III    

118 min ActiuneAventuraComedieFilme Online

7.4
IMDB: 7.4/10 314,933 votes

, , , , , , , , ,

5 wins 11 nominations

USA

31

Report error


Seria Back to the Future:
Back to the Future 1 – Part I (1985)
Back to the Future 2 – Part II (1989)
Back to the Future 3 – Part III (1990)

Vizioneaza Back to the Future 3 1990 Part III online subtitrat hd Inapoi in viitor 3

Plecam de la partea a II-a. 1955 Doctorul (Christopher Lloyd) tocmai a terminat să se întoarcă înapoi în 1985 și a ieșit pe stradă strigând și râzând victorios. Marty se duce la el și-l apucă din spate. Docul este șocat, spunând că tocmai la trimis pe Marty înapoi în viitor. Marty spune că se întoarce din viitor, iar Doc dăunează.

Doc se trezește a doua zi dimineață înapoi în casa lui, cu televizorul cântând Howdy Doody, nu prea sigur cum a ajuns acasă. Marty se amețește într-un scaun din apropiere, își odihnește picioarele pe hoverboard. Doc își scoate recorder-ul și notează că poate ar fi văzut o viziune despre Marty după ce a spus că a „revenit din viitor”, dar crede că poate a fost halucinativ. Acest lucru se dovedește a fi o realitate, când apare Marty, sperandu-l pe Doc, ale cărui mâini zburatoare joacă acorduri amare pe organ.

Marty explică faptul că sa întors în 1955 în ceea ce privește recuperarea almanacului sportiv de la Biff pentru a salva viitorul. Marty explică apoi că, după aceea, Docul din 1985 a fost în DeLorean când a fost lovit de fulger, ceea ce la trimis înapoi în 1885. Docul întreabă cum Marty ar ști asta, când Marty dezvăluie scrisoarea de vânt de 70 de ani a lui Western Union pe care a primit-o.

Doc citește scrisoarea. Versiunea sa din 1985 notează că DeLorean a fost ascuns în mina de aur de la Delgado, cu instrucțiuni pentru înlocuirea pieselor pentru Doc 1955 pentru a ajuta la repararea mașinii de timp. Scrisoarea notează, de asemenea, că circuitele de zbor au fost distruse de loviturile de trăsnet, ceea ce înseamnă că DeLorean nu va mai putea zbura din nou. 1985, Doc îl instruiește pe Marty să îl ia pe DeLorean în 1985 și să-l distrugă, crezând că mașina de timp a provocat o distrugere prea mare. Docul îl avertizează în mod explicit pe Marty să nu se mai întoarcă în 1885 ca să-l primească, deoarece este perfect mulțumit să-și trăiască restul vieții în Occidentul Vechi.

Mai târziu în acea dimineață, Doc și Marty merg la mina abandonată Delgado, situată la Cimitirul de la Boot Hill, și folosesc dinamita pentru a-și da drumul. Localizează DeLorean când găsesc un fascicul transversal cu inițialele lui Doc blocând un tunel lateral. Ei găsesc DeLorean sub o prelata în alt tunel. Ei descoperă că anvelopele au căzut și rezervorul de gaz a fost golit.

După o după-amiază de săpătură, Doc și Marty îndepărtează DeLorean și o trag spre un camion de remorcare, pregătindu-l să-l tragă înapoi la laboratorul lui Doc. Pe măsură ce se pregătesc să plece, câinele lui Doc Copernicus începe să bea. Marty se plimba pentru a investiga și a vedea ceea ce îl tulbură pe Copernic, iar la șocul său, găsește o piatră de mormânt cu inscripția „Aici se află Emmett Brown, a murit 7 septembrie 1885”. Marty își dă seama că asta înseamnă că Doc a murit cam o săptămână după ce a scris scrisoarea către Marty și la lăsat cu Western Union. Piatra funerară spune că a fost „ridicată în memoria veșnică de iubita sa Clara”, un nume necunoscut Marty sau Doc. Mai alarmant pentru Doc este faptul că piatra de mormânt notează că a fost „împușcat în spate de Buford Tannen peste o chestiune de 80 de dolari”.

Docul este șocat să vadă ce soartă trăiește în 1885. Marty și Doc iau o imagine de piatră de mormânt și apoi merg la arhivele locale pentru a încerca să găsească mai multe informații despre criminalul lui Doc. Ei învață că Buford „Mad Dog” Tannen (Thomas F. Wilson) a fost un gunmar notoriu care și-a primit porecla „Mad Dog” din cauza temperamentului scurt și a tendinței sale de a cădea. Sa bătut că a ucis 12 bărbați („fără a include pe indieni sau Chinamen”), însă această afirmație nu poate fi argumentată deoarece în 1884 Buford a ucis un editor de ziare care a scris o poveste nefavorabilă despre el. Marty și Doc găsesc, de asemenea, informații despre familia McFly care trăia în Hill Valley în 1885. Marty este sceptic cu privire la posibilitatea ca „Emmett L. Brown” pe piatra de mormânt să fie Doc, dar Doc spune că nu poate fi el pentru că Browns să nu ajungă prima dată în Valea Hill până în 1908 … și apoi să găsească o fotografie a lui Doc care se află lângă ceasul sub construcție din turnul ceasului. Chiar dacă i sa spus lui Marty să se întoarcă în 1985, el îi spune lui Doc 1955 că va merge în 1885 și-l va salva pe Doc că va fi ucis de Tannen.

După ce Doc reușește să repare mașina de timp, el îi oferă lui Marty un costum de cowboy (deși este aproape prea colorat pentru vechiul vest) și îl duce într-un teatru închis Drive-In, lângă o zonă deschisă de pământ. Docul explică faptul că, de vreme ce țara deschisă nu sa schimbat prea mult în ultimii 70 de ani, Marty ar trebui să poată evita pe oricine să vadă mașina de timp sau posibila prăbușire a DeLoreanului.

Docul stabilește apoi circuitele de timp în DeLorean până în 2 septembrie (de la scrisoarea scrisă la 1 septembrie), pentru ca Marty să nu intervină în scrisoarea scrisă de Doc și să o dea lui Western Union … pentru a evita un timp posibil paradox), iar Marty se îndepărtează. Cu toate acestea, după ce a ajuns în 1885, el se află aproape că a trecut de un grup de indieni, urmat îndeaproape de bărbații Cavalry care îi urmăresc.

Marty conduce DeLorean pe un teren stâncos, înainte de a găsi o peșteră mică pentru a ascunde DeLoreanul. Cu toate acestea, după ce a ieșit, Marty descoperă două probleme: în primul rând, terenul stâncos a rupt cumva conducta de combustibil a vehiculului și, în al doilea rând, și în peșteră. Marty repede se îndepărtează de urs, dar cade pe un deal din apropiere, se prăbușește într-un gard și cădea inconștient.

Când se trezește, se află în casa lui Seamus McFly (de asemenea Michael J. Fox), a soției sale Maggie (Lea Thompson) și a fiului lor mic, William. Marty în scurt timp își dă seama că este în gospodăria strămoșilor săi și susține că numele său este Clint Eastwood, când îl întreabă cine este. În timpul mesei, Marty explică căutarea lui pentru fierarul local, iar Seamus îi oferă ajutor.

Marty primește o nouă pălărie de la Seamus. În dimineața următoare, după sfatul lui Seamus, Marty urmărește calea ferată până la gara din Valea dealului … deși un oraș minier occidental care este încă în curs de dezvoltare. Chiar și turnul ceasului iconic pe care îl cunoaște Marty este încă în curs de construire, cu o dedicare pentru a avea loc weekend-ul următor.

Marty merge apoi la Palatul Saloon, unde comandă whisky după o anumită confuzie. La fel cum Marty se întreabă unde poate găsi fierarul local, Buford și echipa lui intră, confundându-l cu Seamus. Marty reușește să-i convingă că numele lui este „Clint Eastwood”. Buford întreabă barmanul unde este fierarul (Doc), iar barmanul spune că nu știe unde este. Acest lucru îl determină pe Marty să-și dea seama că vorbește cu Buford, și îl numește în mod neașteptat „câine nebun”. Din păcate, se pare că toată lumea știe că Buford devine înfuriat ori de câte ori cineva îl numește „câine nebun”, pentru că aproape pe tac, fiecare individ din salon fie fuge sau ascunde. Buford își scoate imediat revolverul și începe să tragă la picioarele lui Marty pentru al face să „danseze”. Pentru a distrage atentia lui Buford, Marty incepe sa se mute ca Michael Jackson, inainte de a lansa accidental o spittoon plina de suc de tutun pe Buford. Acum, furios, Buford intenționează să-l ucidă pe Marty, care iese din salon, dar nu în fața lui Buford și a gașilor lui și-l trage prin oraș, înainte de a intenționa să-l atârne pe Marty pe o rolă și o frânghie la locul clădirii turnului ceasului.

Cu toate acestea, Marty este salvat când Doc apare cu o pușcă mare care poartă un scop elaborat care „poate împușca puricele de pe spatele unui câine la 500 de metri”, și scoate coarda cu o singură lovitură, eliberându-l pe Marty. Buford își întoarce furia pe doc, nemulțumit de o slujbă de pantofi pe care Doc o făcuse recent pentru unul dintre caii lui. Buford solicită 80 de dolari de la Doc, deoarece calul de 75 de dolari a aruncat unul dintre pantofii săi în urmă cu câteva zile, aruncându-l pe Buford și, de asemenea, făcându-l să spargă sticla de 5 dolari de whisky pe care o purta atunci. Buford a tras ulterior calul. Marty își dă seama că este vorba de 80 de dolari pe care piatra de mormânt a lui Doc spune că va fi ucis. Docul susține că Buford tragul de cai aruncă lucrurile în afară de faptul că Buford nu la plătit niciodată pentru lucrare, iar Buford îl avertizează pe Doc să-și urmărească spatele, înainte ca el și banda lui să iasă pe cai.

Întorcându-și atenția la Marty, Doc este supărat că Marty nu a respectat instrucțiunile sale, dar odată ce se întorc la magazinul de fierărie, lui Doc îi sunt date informații despre doomul lui iminent. Menționarea „iubitei Clara”, de asemenea, nu sună niciun clopot cu Docul, dar atunci primarul Hubert se oprește și îi reamintește lui Doc că a fost de acord cu ședința de săptămâna trecută pentru a ridica noul profesor de școală. Tocmai au primit cuvântul că vine mâine dimineață. Ca o idee ulterioară, primarul îi spune lui Doc numele profesorului, Clara Clayton. Marty și Doc știu acum cine va ridica piatra de mormânt în memoria lui.

Doc apoi decide ca pentru a evita intrarea in orice fel de afacere de dragoste, el nu va lua pur si simplu Clara din depozitul de tren a doua zi si decide ca ar trebui sa-l aduca pe Marty in DeLorean si sa plece. Cu toate acestea, atunci când Marty explică faptul că linia de combustibil este rupt, ochii lui Doc merg pe larg. Marty explică faptul că atâta timp cât au generatorul generatorului Mr Fusion, ar trebui să se poată întoarce. Atunci Doc explică defectele gândirii lui Marty: domnul Fusion forțează circuitele de timp și condensatorul de flux, dar mașina are nevoie de benzină pentru a rula … benzină care nu va apărea decât după câțiva ani în secolul XX.

Doc și Marty recuperează apoi DeLorean și încearcă totul, de la o echipă de cai care trag vehiculul, la o băutură alcoolică incredibil de puternică. Caii nu pot trage DeLorean peste 24 km / h, iar băutura alcoolică se termină distrugând galeria de injecție a combustibilului pe mașină, care va lua Docul o lună pentru a reconstrui.

Realizând că DeLorean nu poate alerga sub puterea sa și că nu-l pot trage, cifrele Doc vor trebui să-l împingă până la 88 mph. Auzind fluierul trenului care trase în stație, el a presupus o soluție posibilă.

Doc și Marty merg să vorbească cu inginerul și să pretindă că au un pariu pentru a vedea dacă un motor cu aburi poate ajunge până la 90 mph. Inginerul explică faptul că, cel mai probabil, va depinde de trei factori: având o secțiune destul de lungă, în cea mai mare parte dreaptă, de preferință pe o treaptă inferioară; fără a avea mașini cuplate în spatele licitației pentru a ușura cantitatea de căldură pierdută; și de a obține focul suficient de fierbinte fără a sufla boilerul. Docul constată în curând că următorul tren care vine prin zonă va fi luni dimineața la ora 8:00. Verificând o hartă a căilor ferate, Doc găsește ceea ce caută: o întindere lungă dreaptă care trece peste râul Clayton (numit în mod ciudat Shonash, vechiul nume indian pentru râu). În 1985, traseele se desfășoară în apropierea dezvoltării locuințelor Hilldale, dar Marty observă că în 1885 nu există niciun pod care să se întindă în râpă.

Gândindu-se pentru a se vedea, Marty decide că trebuie să-și schimbe planurile: parapetul este parțial complet și nu va fi terminat pentru încă 18 luni conform unui semn de la blocul de protecție. Doctorul, totuși, îi spune lui Marty că nu se gândește „în patru dimensiuni”. În 1985, podul va exista. Cu acest raționament, dacă pot ajunge la 88 km / h înainte de a ajunge la marginea râului, vor călători în mod automat în 1985, când podul este finalizat și pur și simplu se va deplasa spre dreapta.

În timp ce se pregătesc să se întoarcă în oraș, strigătele panicioase ale unei femei de pe o vagonă de vagabondă rătăcită își prinde urechile. Docul reușește să salveze femeia înainte ca vagonul să atingă o stâncă, să se despartă de caii fugari și să se prăbușească de-a lungul râului. Pentru șocul lui Marty și al lui Doc, este Clara Clayton (Marty Steenburgen). Își pierduse controlul asupra cailor când fuseseră speriați de un ratacitor. Docul și Marty o escortează în noua ei casă, adiacentă școlii din oraș. Doc îi explică lui Clara că va rezolva problemele cu proprietarul afacerii de închiriere a buchetului din oraș și îi spune lui Clara că are și un magazin. Cu toate acestea, el falstă spunând mai întâi că este un om de știință, care interesează Clara. Marty îi spune în cele din urmă Docului că trebuie să meargă și pleacă.

În timp ce se îndreaptă spre drum, Doc menționează cum doamna Clayton a ajuns aproape la capătul Clayton Ravine. Atunci Marty își amintește istoria râului care ia fost predată la școală: Clayton Ravine a fost numit după un profesor de școală care a căzut acolo în urmă cu 100 de ani (adică 1885) și cum toți colegii săi „au profesori pe care ar dori să a se vedea cad în râpă. ” Docul își dă seama acum că poate au schimbat serios istoria și blestemă inventând mașina timpului, crezând că a continuat să distrugă lucrurile.

A doua zi, Doc a terminat echiparea cu DeLorean cu roți standard de cale ferată și îl arată pe Marty o miniatură a planului său pentru a le recupera:

În noaptea următoare, vor încărca DeLorean pe urmele de-a lungul întinderii lângă o mină de argint abandonată. Când trenul de 8 ore părăsește stația în dimineața zilei de luni, o să o oprească la calea de comutare, să decupleze mașinile suplimentare și apoi să se hrăneze (sau să „împrumute” pentru a folosi termenul lui Doc) locomotiva și să o folosească pentru a împinge mașina timpului. Doc calculează că vor primi motorul la 88 km / h, călătoria înapoi în 1985 și coasta de-a lungul podului finalizat.

Marty observă o moară de vânt marcată ca fiind „Punctul fără întoarcere”. Docul explică faptul că acesta este punctul de siguranță. În acest moment, ei pot opri trenul înainte să ajungă la râu, dar odată ce trec pe moară, nu se mai întoarce.

Explicația este scurtată când apare Clara. Clara și-a adus telescopul la doc, în speranța că ar fi în stare să o repare, deoarece a fost distrusă în accidentul din toc. Docul explică repede că poate rezolva problema și a făcut-o în acea seară. Cu toate acestea, Clara îi reamintește că Festivalul Orașului va avea loc, dar Doc continuă să spună că va fi reparat până atunci. Clara pleacă apoi, spunând că speră să vadă pe Doc (pe care o numește „Emmett”) și pe dl Eastwood acolo.

În acea noapte la festival, ceasul care va grați în cele din urmă turnul cu ceas este activat și un număr de cetățeni își pot face fotografia în fața sa. Marty și Doc decid să se ridice cu ceasul, deoarece până acum au jucat un rol important în viața lor.

În timp ce festivalul continuă, Doc întâlnește pe Clara, iar cele două dansuri. Între timp, Marty ia parte la o demonstrație Colt privind armele de foc și se reîntoarce din nou în Seamus, Maggie și William McFly.

Între timp, Buford și oamenii săi au venit în oraș, iar Buford intenționează să aibă grijă de Doc. După ce i-au predat armele de foc lui Marshal Strickland (James Tolkan) și adjunctului său, grupul intră, dar nu înainte ca Buford să scoată un revolver ascuns Derringer pe care la furat. Buford sfârșește prin a se strecura pe Doc, amenințând să-l împuște. Cu butonul de calibru mic al puștiului mic îngropat în spatele lui Doc, împușcătura va fi camuflată. Buford, de asemenea, mârâie la doc că cineva care este împușcat cu arma va dura câteva zile pentru a muri de sângerare internă – Doc va linger pentru câteva zile înainte de a muri luni, 7 septembrie. Buford apoi prinde vederea lui Clara, cere un dans. Doc devine gentlemanul în momentul respectiv și cere ca el să fie mai degrabă împușcat, dar Clara spune că va dansa cu Buford să-l salveze pe Doc. Clara dansează cu Buford puțin înainte să-l lovească în tibie. Buford lovi Clara, bătând-o la pământ, înainte ca vocea lui Doc să zdrobească momentul, strigând pentru Buford să oprească ceea ce face. Furios, Buford ridică arma și se pregătește să-l împuște pe Doc în cap. Înainte de a putea împușca, Marty apucă o plăcintă de companie de la Frisbee și o alungă, lovind scopul lui Buford, făcându-l pe Mad Dog să-și piardă singura lovitură. Marty cere ca Buford să-și lase singuri prietenii, dar Buford reușește apoi să-l provoace pe Marty numindu-i „galben”.

Dorind să demonstreze că Buford este gresit, Marty este de acord cu o dublă la ora 8 dimineața. După Buford și frunzele lui, Doc are câteva cuvinte cu Marty, dar nu înainte ca Clara să vină și Doc spune că o va lua acasă.

Marty este apoi acostat de câțiva oameni care sunt extatici că are curajul să se ridice la Buford. Unul dintre aceștia este omul de arme Colt, care îl face pe Marty să-l folosească pe dușmanul Colt (cu promisiunea că dacă Marty pierde, vânzătorul primește arma înapoi).

Singurii nașiști din grup sunt strămoșii lui Marty, care îl pedepsesc pentru că se dăduse și nu doar pentru a pleca. Cazul în cauză: Seamus și Maggie își amintesc pe Martin Seamus, fratele târziu. Era o persoană foarte dificilă, dar el și-a ales luptele ori de câte ori cineva la numit laș, ceea ce sa dovedit a fi căderea lui când cineva la înjunghiat mort în piept, în timpul unei bătălii la un salon din Virginia City.

Înapoi la casa lui Clara, ea și Doc se uită la stele, când conversația lor se îndreaptă către Jules Verne, un autor pe care amândoi îl iubesc, iar Doc și Clara își dau seama că fiecare a întâlnit pe cineva foarte special.

În dimineața următoare, Marty iese și se întâlnește cu Doc, revenind din Clara, cu un zâmbet mare pe față. Pe măsură ce se plimbă prin oraș, unul dintre magazine a terminat să facă pietre funerare noi … una dintre ele, la fel ca cea văzută la Cimitirul de la Boot Hill în 1955. Docul verifică fotografia și observă că piatra funerară și data sunt încă evidente , dar nu există nici o inscripție despre cine este îngropat acolo.

Pe măsură ce vor continua să vorbească, vine comisarul orașului, măsurând Marty pentru un sicriu. Când Marty întreabă de ce, executantul explică că există șanse de pariuri în oraș pe care le va pierde … iar Docul explică faptul că piatra de mormânt ar putea fi acum destinată lui Marty.

„Marele Scott!” spune Marty, realizându-se că în curând va ajunge mort.

„Știu, este greu”, spune Doc.

Doctorul observă atunci că este pelerinul Colt, pe care îl poartă Marty, iar Marty explică că intenționează să se întoarcă la Tannen pentru că îl numește „galben”. Docul îl chistise pe Marty pentru că a trecut prin asta și explică cum acest lucru provoacă incidentul Rolls-Royce care afectează viața sa din 2015. Marty este acum curios despre aceste informații despre viitorul său, dar Doc refuză să spună mai multe.

Mai târziu în acea seară, după instalarea DeLorean pe piese, Doc explică faptul că nu se întoarce și intenționează să rămână cu Clara. Cu toate acestea, după câteva discuții, Marty îi spune lui Doc că acest lucru ar putea continua să distrugă continuu spațiu-timp. Doc-ul privește cererea prietenului său, dar încă decide să meargă la Clara, să-și ia rămas bun.

Ducând-o la ea acasă, Doc încearcă să-și ia rămas bun, într-un mod subtil, dar Clara își dă seama că ține ceva de la ea și dorește să știe adevărul. Dorind să fie sincer cu ea, el explică că este din viitor și se va întoarce acolo a doua zi. În loc să înțeleagă, Clara simte că minte ca o modalitate de a spune că nu mai iubește.

Heartbroken, Doc merge în oraș și intră în salon și cere whiskey. Un vânzător îl vede pe Doc și îl implică în conversație. Pe măsură ce conversația pe care o discută menționează cuvântul „viitor”, atunci Doc începe să predice despre ce va aduce viitorul.

În dimineața următoare, Marty se trezește, dar îl vede pe Doc plecat. Întorcându-se în oraș, îl găsește încă la salon, încă treaz după tot acest timp, whisky neatins pe bar. Marty reușește să-și scuture prietenul din depresiune și cei doi capi de pește … dar nu înainte ca Doc să bea un toast în viitor … cu whisky-ul să-l răcească!

Barmanul amestecă un amestec care reușește să-l trezească pe Doc din starea lui, dar îl are încă knock-out. În timp ce Marty și barmanul continuă să încerce să-l reînvie pe Doc, Seamus sosește în bar, susținând că „ceva i-a spus că ar trebui să fie acolo”.

Așa cum se pare că lucrurile nu se pot înrăutăți, Buford sosește și cere ca duelul să aibă loc imediat. Ceilalți din bară îl cer lui Marty să lupte cu Buford, dar văzându-l pe Seamus uitându-se la el și gândindu-se la consecințele acțiunilor sale, Marty decide să nu treacă cu asta … la fel cum revine Docul!

Cei doi încearcă să se strecoare în spatele salonului, doar pentru a fi văzuți de banda lui Buford. Docul este capturat, în timp ce Marty sfârșește prin scufundări în clădirea din vecinătate. Buford îi dă lui Marty un ultimatum: fie ieși în 1 minut, fie Doc va fi împușcat.

Între timp, de la „minciuna” i sa spus, Clara sa urcat în trenul de 8:00, intenționând să se îndrepte spre San Francisco. În timp ce stă într-unul dintre antrenori, vânzătorul care vorbea cu Docul în noaptea precedentă îi spune pe tipul care stă lângă el despre omul „intimă” pe care o întâlnea noaptea trecută, care avea o fată pe care o iubea pe nume Clara. Audindu-l, Clara întreabă și confirmă că era Doc cu care vorbea. Tragerea cablului de frână pe tren, motorul se oprește și se întoarce spre Valea dealului.

Înapoi în oraș, minutul lui Buford se ridică și Marty apare. Marty își aruncă arma, susținând că dorește să stabilească dublul „ca bărbații”. Cu toate acestea, Buford îl împușcă pe Marty în piept, iar el coboară. Chiar uitându-se la uciderea lui, Buford este șocat atunci când Marty se ridică de la sol, dezvăluind ca eroul său în „Fistful of Dollars” că poartă o ușă de oțel la o sobă de fier sub haine și că oprește glonțul. Marty ajunge în câteva lovituri bune, înainte ca Buford să fie în cele din urmă batut și să se prăbușească într-un cărucior de gunoi.

În timpul bătăliei, Buford este bătut în piatra de mormânt din fotografie. Când Marty și Doc se uită la fotografie, piatra funerară dispare. Apoi, un plutonier adjunct se plimbă și îl arestă pe Tannen pentru că a jefuit un vagabond. Cu afacerea lor acum pentru a se întoarce spre viitor, Marty îi dă lui Seamus The Peacemaker Colt, spunându-i că merită 8 dolari, iar el și Doc se îndreaptă spre tren.

Între timp, Clara a făcut-o înapoi în oraș, dar găsește magazinul de fierar al lui Doc pustiu. Cu toate acestea, atenția ei este apoi atrasă de miniatură, din care stă un vehicul ciudat cu cuvintele „mașină de timp” scrise pe ea.

Doc și Marty reușesc să „împrumute” locomotiva și să o treacă pe noua pistă. Preocupându-l pe DeLorean și pe tren, Doc scoate niște jurnale colorate pe care le numește „logouri presto”, ceea ce va ajuta la împingerea trenului la viteza dorită de care au nevoie.

După ce primele două jurnale se dau jos, Doc încearcă să urce pe DeLorean, dar nu înainte de a auzi fluierul de aburi al trenului! Întorcându-se înapoi, Doc vede că Clara a prins trenul și este acum la bord, strigând că îl iubește. Doctorul intenționează să se întoarcă în cabină, dar tocmai atunci, DeLorean trece moara de vânt, anulând orice șansă să oprească trenul.

Docul decide apoi că o va lua pe Clara înapoi cu ei și că va urca la el. Cu toate acestea, chiar înainte de a se ajunge reciproc, jurnalul final explodează în cuptorul trenului, răsturnând motorul și făcând Clara să cadă aproape de partea laterală.

Marty îi ajută pe Doc, aruncându-i hoverboard-ul, pe care Doc îl folosește pentru al salva pe Clara. Marty se uită când cei doi se plimbau în lateral, înainte să închidă ușa. DeLorean ajunge apoi la 88 km / h și dispare … când locomotiva se îndreaptă de-a lungul râului și explodează într-o minge de foc mare.

Marty se regăsește apoi în 1985, în timp ce DeLorean se întinde pe podul finalizat (acum se întinde pe „Eastwood Ravine”). Pe măsură ce DeLorean se înconjoară printr-o trecere de grade, vedem că luminile clipeau și porțile coborâse, iar șoferii îl priveau pe Marty ciudat. Apoi, se aude un corn de tren și Marty vede un motor diesel care se îndreaptă spre DeLorean. Nu are timp să salveze mașina, Marty sare clar când motorul se încarcă în mașina de timp, distrugând-o. Odată ce trenul a trecut, Marty se uită peste epava și găsește condensatorul de flux și circuitele de timp (ambele care dau un bliț mic înainte de a tăia). „Ei bine, Doc”, spune Marty, din păcate, „Este distrus.

Întorcându-se la stațiunile din Lyon, Marty este extatic că totul se întoarce la normal, inclusiv familia sa și Biff (nu mai este tiranul liniei temporale modificate de la cel de-al doilea film, dar detailarea automată în secret). Îngrijorat de Jennifer, Marty ajunge în Toyota 4×4 și se duce la ea pentru a găsi că încă mai dormea ​​pe verandă ca atunci când Marty o părăsise în 1985-A. La trezire, Jennifer îi spune Marty că are un coșmar teribil.

În timp ce conduc pe lângă complexul de locuințe Hilldale încă în dezvoltare, unul dintre colegii lui Marty numiți Needles se apropie de cei doi într-un Ford Bronco și îi provoacă lui Marty o cursă. Marty declină la început, până când Needles îl numește „Pui”. Cu toate acestea, atunci când lumina sunt la rândul său verde, Marty aruncă vehiculul său în sens invers, fără a trece prin cursa.

Pe măsură ce el și Jennifer privesc, un Rolls-Royce alb se ridică dintr-o parte laterală, iar camionul Needles abia îl ratează. Marty remarcă cum ar fi lovit mașina asta, făcând-o pe Jennifer să ajungă în buzunarul ei … să găsească „AȚI FOARTE!” fax din 2015, cu cuvintele încet încetând (dovedind că decizia lui Marty și-a schimbat acum viitorul).

Cei doi se întorc la ruinele DeLoreanului. În timp ce privesc, trecerea de grade se activează brusc, chiar dacă nu există nici un tren în vedere. Brusc, Marty și Jennifer sunt aruncați înapoi ca un motor de epocă de epocă care apare cu boom-ul sonor al lui DeLorean, pilotat de Doc, care îi spune cu bucurie lui Marty că noua sa invenție se desfășoară pe abur. Doctorul introduce apoi cei doi la Clara, precum și pe fiii lor: Jules și Verne. Docul îi spune lui Marty că a decis să se întoarcă să-l aducă pe Einstein și să îl lase pe Marty să știe că e în regulă.

Docul prezintă de asemenea Marty cu o imagine încadrată a celor doi, luând în devotarea ceasului în 1885.

Jennifer îi spune apoi Docului faxul pe care la avut de la viitor, care este șters acum. Docul explică faptul că acest lucru înseamnă pur și simplu că viitorul lor este de a face ceea ce vor.

Doc se pregătește să se întoarcă cu familia înapoi la timp.

„Hey Doc” întreabă Marty, „Unde pleci acum? Înapoi în viitor?”

„Nu,” spune Doc, cu un zâmbet și un val, „a fost deja acolo!”

După ce se uită Marty și Jennifer, roțile motorului de abur se rostogolesc, transformându-se într-un tren de trecere, se ridică în aer, circulă în jurul valorii de, înainte de a ajunge la 88 mph și zboară la aparatul de fotografiat.
……………mai multe pe filmele-mele.com

Sursa: Filme Online HD


Back to the Future 3 (1990)
Back to the Future 3 (1990)
Back to the Future 3 (1990)
Back to the Future 3 (1990)
Back to the Future 3 (1990)
Back to the Future 3 (1990)
Back to the Future 3 (1990)
Back to the Future 3 (1990)
Back to the Future 3 (1990)
Back to the Future 3 (1990)
Back to the Future 3 (1990)
Back to the Future 3 (1990)
Back to the Future 3 (1990)
No links available
No downloads available
loading...
Anonymous121895
fain
Anonymous121895
ooo
Anonymous121895
de groaza
Anonymous121895
iti plac filmele de groaza
Anonymous121912
dap
Anonymous121895
fain
Anonymous121895
not-one-care
Anonymous121895
cine stie niste comedi
Anonymous121895
faine ?
Anonymous121895
noapte buna
Jhonny
Grown Ups
Jhonny
1 si 2
Anonymous157493
33
Anonymous157493
33
Anonymous157493
225
Anonymous157493
44765
Anonymous160491
hey
Anonymous161465
videomega.tv took too long to respond. ce inseamna asta?
Anonymous161465
blush
Anonymous165559
muie
Anonymous166863
ce?
Anonymous166863
de care?
Anonymous166863
smile
Anonymous177640
helloo
Anonymous177640
ce faceti baietiii
Anonymous187036
bine
Anonymous187036
anybody here ?
Anonymous187124
yaa
Anonymous189828
sal
Anonymous189828
The Brothers Bloom
Powered by Wise Chat

Stiri

Like sau Plus & Share !

Afla noile filme si actualizari surse server pe FB sau G+=> click Like sau Plus !