Filme Online HD si Seriale Subtitrate in Romana, 2017, 2016, 2015, 2014 gratis
Full HD Blu-Ray Back to the Future (1985)
Report error

Back to the Future (1985)

Back to the Future    

116 min AventuraComedieFilme OnlineSF

8.5
IMDB: 8.5/10 811,609 votes

,

, , , , , , , , ,

Won Oscar. Another 18 wins 26 nominations

USA

50

Report error


Seria Back to the Future:
Back to the Future 1 – Part I (1985)
Back to the Future 2 – Part II (1989)
Back to the Future 3 – Part III (1990)

Vizioneaza Back to the Future (1985) online subtitrare hd – 1- Part I – Inapoi in viitor

Logo-ul titlului apare pe un fundal negru. Scena se deschide în garajul / laboratorul de acasă al dr. Emmett Brown (Christopher Lloyd), în timp ce aparatul de fotografiat o colecție mare de ceasuri. Un aparat de deschidere robotizat poate deschide un cos de alimente rasfatat pentru câini și golește conținutul într-un castron alimentar de câine care se deplasează marcat cu „Einstein”. Televizorul și radio pornesc. Pe televizor vedem încheierea unui anunț, urmat de o femeie care anunță recentul furt al unui caz de plutoniu.

Ușa din față a garajului se deschide și Marty McFly (Michael J. Fox) intră. Marty strigă, apoi se dă jos pentru a ridica parțial dormitorul. El plasează un set de chei sub spate, apoi o dă înapoi. Marty intră în garaj, sunând la Doc și fluierând pentru Einstein. El comentează despre mizeria în care se află locul.

Marty își dă jos skateboard-ul și se rotește de-a lungul podelei până când se lovește de o cutie ascunsă de plutoniu. Se intoarce la sistemul de amplificatoare al lui Doc, transformand toate setarile la maxim. Un zumz crește în fundal. Marty își înfășoară chitara electrică într-un amplificator imens, pauze și apoi scoate un șir. Amplificatorul aruncă în aer, impactul aruncându-l pe Marty înapoi pe un raft de bibliotecă, care cade, provocând cărțile și hârtiile de pe ea să cadă și să cadă pe cap. Marty își ridică ochelarii de soare și, în cele din urmă, ajungem să-i vedem fața.

„Whoa … rock and roll”, spune el, când un zgomot puternic umple garajul. Sună ca o alarmă de incendiu, dar apoi se dovedește a fi doar telefonul. Marty scormonează de la sol și răspunde. Este Doc, care îl întreabă pe Marty să-l întâlnească în acea seară la Twin Pines Mall la ora 15:00 Marty îl întreabă de unde a fost toată săptămâna. Doc spune că a lucrat. Marty îi spune că echipamentul său a rămas toată săptămâna. Amintitor, Doc îi spune lui Marty să nu se conecteze la amplificator. „Există o mică posibilitate de supraîncărcare”, spune el. Marty se uită la amplificatorul distrus și spune că o va ține minte.

Doar atunci, fiecare dintre cele mai multe ceasuri se stinge imediat, bătând cu voce tare și Doc întreabă despre ele. Marty îi spune că e ora opt. Docul e entuziasmat de informație, deoarece înseamnă că experimentul lui a funcționat și toate ceasurile sale sunt de 25 de minute lent … adică de fapt este 8:25, iar Marty întârzie pentru școală. El exclamă această știre în telefon, îl lovește pe receptor, își însușește skateboardul și iese din garaj. Marty ajunge pe skateboard și patinează pe străzi, făcând o plimbare mai întâi pe un camion și apoi pe un alt Jeep pentru a trece prin oraș.

Marty sosește în afara liceului Hill Valley. Își coboară skateboard-ul și îl învârte în mână. Prietena lui Jennifer Parker (Claudia Wells) îl așteaptă. Îl avertizează că principalul domn, dl Strickland (James Tolkan) îl caută. Marty îi spune că întârzierea lui nu este vina lui, pentru că Doc își încetini ceasurile. Strickland apare brusc la sunetul lui Doc. El cere să știe dacă Marty încă se mai agăță cu Docul și îi dă mâna și Jennifer câte o alunecare târzie; Marty este al patrulea la rând. Strickland îl avertizează pe Marty că Docul este o carcasă periculoasă și dacă continuă să stea cu el, va avea probleme. Strickland îi spune, de asemenea, aspru lui Marty că este un slăbit, la fel ca tatăl său. „Nici un McFly nu sa ridicat la nimic din istoria Hill Valley!” spune el, apropiindu-și fața de Marty până se ating nopții. Marty controlează că istoria se va schimba în curând.

Trecem la auditoriu, unde o trupă tocmai terminase jocul. Patru judecători stau pe scaune înainte de scenă și solicită trupa următoare. Marty și trupa lui se ridică pe scenă și le introduce ca pe Pinheads înainte de a lansa în barurile de deschidere a puterii iubirii. Unul dintre judecători (artistul piesei, Huey Lewis, într-un aspect cameo) le taie și le spune că sunt prea tare.

După școală, Marty și Jennifer se plimbă prin Piața de la Courthouse, în timp ce o campanie de campanie a primăriilor trece, plângând „Realește primarul Goldie Wilson!” peste difuzoarele sale. Marty îi spune lui Jennifer cum se îndoiește că va ajunge oriunde cu muzica lui. Jennifer încearcă să-l liniștească cu opinia că este foarte bun și îl încurajează să-și trimită banda de audiție la compania de discuri, dar Marty își exprimă teama că îl vor respinge. El caută un nou camion 4×4 Toyota, care este livrat dealerul Statler Toyota de-a lungul străzii și îl admiră, gândindu-se să-l ia pe Jennifer în ea pentru o excursie de weekend la lac. Jennifer întreabă dacă mama lui Marty știe despre planurile lor pentru a doua zi. Marty o asigură că mama sa crede că se duce la camping cu băieții și că va fi furioasă dacă ar ști adevărul. Marty se teme că mama sa sa născut probabil călugăriță. Jennifer îl asigură că încearcă doar să-l țină respectabil. Buzele lor s-au apropiat, dar exact cum sunt pe punctul să se sărute, o cutie de tablă este împinsă în chipul lor de o femeie care strigă „Salvați turnul ceasului! Salvați turnul ceasului!” Femeia le cere să depună bani care vor fi contribuția la un fond pentru a salva turnul de ceas, care a fost înghețat la ora 10:04 de când a fost lovit de fulger la acel moment exact în noaptea de 12 noiembrie 1955. Primarul ar dori ca ceasul să fie înlocuit, Hill Valley Conservation Society crede că este o parte importantă a patrimoniului lor și ar trebui să rămână singur. Marty îi dă un sfert doar pentru ao face să plece. Îi mulțumește și îi înmânează un fluturaș, înainte de a pleca să-și îndrepte trecătorii care nu mai știau nimic.

Marty și Jennifer, scutiți acum de doamna de colecție, sunt pe cale să se sărute când o mașină se ridică și-și bate cornul cu voce tare. Este tatăl lui Jennifer, care vine să o ridice. Jennifer scrâșnește în grabă numărul ei pe spatele ceasului cu ceasul de ceas cu „Te iubesc!” lângă asta. Intră în mașină. Marty se uită la spatele pliantei. El zambeste.

Marty se întoarce pe skateboard și ia o mașină de poliție în coadă. Se întoarce în cartierul său de origine, Lyon Estates. Marty îi dă drumul unei alte mașini și se răstoarnă în această deschidere către casă.

Când Marty se plimbă până la casă, el trece un sedan BMW distrus și este împins înapoi pe șosea de un camion de remorcare. În interior, tatăl lui Marty George McFly (Crispin Glover) se întreabă cu supraveghetorul său, Biff Tannen (Thomas F. Wilson). Biff este exasperat că George ia împrumutat o mașină fără să-i avertizeze că avea un loc orb, ducându-l la o coliziune cu un alt vehicul. George insistă că nu știa niciodată că mașina are un loc orb. Îl vede pe Marty și îi dă un salut slab, așa cum Biff cere să știe cine va plăti pentru factura de curățenie, văzând pe măsură ce își vărsa berea peste coajă. Biff îl întreabă pe George dacă a terminat să completeze rapoartele lui Biff. Când George admite că nu a făcut-o încă, un Biff îl înfurie de mai multe ori pe cap, reamintindu-i lui George că are nevoie de timp pentru a le reintroduce pentru că va fi concediat dacă îi va transmite rapoartele în scrisul lui George. El exprimă disperarea că tot ce au în frigider este berea „ușoară” și își ajută berea înainte de a pleca. Dupa plecarea lui Biff, George il recunoaste pe ezitare lui Marty ca nu este bun la confruntari. Marty întreabă mașina, pe care intenționa să o conducă până la lac împreună cu Jennifer. George își cere scuze.

Toată familia McFly se așează mai târziu la cină – George, soția sa Lorraine (Lea Thompson) și copiii lor Marty, Dave (Marc McClure) și Linda (Wendie Jo Sperber). Lorena pictează un tort subțire pe masă. Se afișează „Welcome Home, Joey”, lângă o imagine a unei păsări care zboară din închisoare. Unchiul „Jailbird” Joey nu a reușit să facă parole, din nou. Linda se pare că este o rușine pentru familie. Lorraine îi amintește că toată lumea face greșeli în viață.

Cu destulă conversație, Dave pleacă pentru slujba sa ca casier Burger King, în timp ce Linda îi spune lui Marty că Jennifer îl chema. Acest lucru îl face pe Lorraine, care îi spune lui Marty că „orice fată care cheamă un băiat doar întreabă necazuri”. Când Linda încearcă să îl apere pe Marty, Lorraine se supără, insistând că atunci când era vârsta lui Linda, nu a urmărit niciodată un băiat sau nu a sunat la un băiat sau a stat într-o mașină parcată cu un băiat. Linda întreabă cum ar trebui să întâlnească pe cineva dacă vrea să treacă viața așa cum a făcut-o Lorraine. Lorraine explică că se va întâmpla exact așa cum o întâlnește pe George. Linda își roagă ochii, în timp ce Lorraine relatează încă o dată povestea despre modul în care se întâlneau: presupus că George era în copac (exact ceea ce făcea, George nu a explicat niciodată), când a alunecat, a căzut în stradă și a fost lovit de Maica tatălui lui Lorraine. După ce l-au luat înăuntru și l-au avut grijă de el, Lorraine a simțit destul de rău că George ia cerut să danseze dansul Enchantment Under The Sea, care se întâmpla în aceeași noapte, fulgerul lovind turnul ceasului. Când ei au sărutat primul la dans, știa că va petrece restul vieții cu el.

Câteva ore după miezul nopții, Marty se trezește de la un telefon de la Doc, care îl întreabă pe Marty să se oprească lângă laborator și să-și ridice camera video pe care a uitat-o. Marty o face și se îndreaptă spre Mall-ul Twin Pines. Când ajunge acolo, găsește cămașa lui Doc șezând în parcare, cu câinele său, Einstein, stând în apropiere. Când Marty coboară pentru al saluta pe Einstein, se deschide porțiunea din spate a vehiculului și un sedan DeLorean DMC-12 puternic modificat este înapoiat pe rampă. Ușa șoferului se ridică și doctorul iese din mașină, îl salută pe Marty, apoi îl instruiește pe Marty să înceapă înregistrarea.

Docul îl plasează pe Einstein în DeLorean și îl îndoaie, avându-l pe Marty notând ceasul pe ceasul din jurul gulerului lui Einstein și în mâna lui Doc. Ambele sunt sincronizate în același timp. Doc apoi închide ușa lui DeLorean și scoate o telecomandă pe care o folosește pentru a manevra DeLorean în jurul parcării. Când vehiculul se află la o anumită distanță, Doc pune frânele și începe să-și schimbe viteza, înainte de a opri frânele, trimițându-i pe DeLorean îndreptându-se spre el și Marty. Dintr-o dată, o lumină strălucitoare este văzută din interiorul DeLoreanului, deoarece în jurul acestuia se declanșează foc și luminări suplimentare, iar brusc, la atingerea 88 de mile pe oră pe vitezometru, mașina dispare într-un puf de lumină și electricitate, lăsând o pereche a traseelor ​​de incendiu din spatele pneurilor roșii. Doc ezitant, dar Marty este în șoc, așa cum se pare că Doc tocmai a dezintegrat-o pe Einstein.

Doc exclamă exclamația că la trimis pe Einstein în viitor … cu un minut în viitor, pentru a fi exact. De asemenea, el remarca cu entuziasm ca a construit masina de timp dintr-un DeLorean pentru ca are stil si pentru ca panourile din caroseria din otel erau un bun conductor pentru energia fluxului care propulseaza masina in timp. Ca în cazul în care, exact un minut mai târziu, DeLorean materializează unde a dispărut, încă călătorind la aceeași viteză ca înainte, și scutură la o oprire, acum înghețată. Când Doc deschide ușa, Einstein se dovedește a fi viu și bine, cu ceasul său acum un minut în spatele lui Doc. Docul explică faptul că Einstein probabil crede că călătoria a fost instantanee, fără să știe de orice schimbare în timp. Docul arata Marty un dispozitiv in cabina numit „condensator de flux”, ceea ce face ca calatoria in timp sa fie posibila. Docul explică faptul că, după un accident în baie, în 1955, unde a lovit capul, avea o viziune asupra condensatorului de flux. Deși a durat 30 de ani de cercetare și majoritatea averelor familiei sale să o dezvolte; proiectul este un succes și Doc intenționează să călătorească în timp. În timp ce vorbește cu Marty, Doc stabilește în mod absent timpul de destinație al vehiculului până la acea dată, 5 noiembrie 1955.

Când Marty întreabă ce rulează DeLorean în loc de benzină, Doc îi spune că are nevoie de plutoniu, explicând că este necesară o reacție nucleară pentru a genera 1,21 gigawați pentru a acționa condensatorul de flux. Marty este alarmat, întrebându-se unde ar fi putut Docul să fi obținut o astfel de substanță, iar Doc îi spune că a angajat câțiva teroriști libieni să-l fure pentru el cu promisiunea de a le construi o bombă. Doc, cu toate acestea, le-a înșelat, livrând o bombă falsă.

Docul și Marty, îmbrăcați în costume de radiații galbene, încarcă un alt pachet de plutoniu în DeLorean, iar Doc își începe adresa de rămas-bun Marty și camera.

Apoi, un van Volkswagen intră în parcare. Un bărbat iese din acoperiș cu AK-47 și începe să tragă. Doc strigă pentru Marty să fugă; în van sunt libienii pe care le-a înșelat Docul. Doc încearcă să se ascundă, dar atunci când vanul libian se oprește în fața lui. Doc aruncă revolverul său, arătând că intenționează să se predea, numai pentru libianul să-l împuște cu găuri. Marty strigă și încearcă să se ascundă, dar se găsește și ea; când libianul încearcă să-l împuște, gloanțele lui se blochează. Marty sare în DeLorean și se oprește, vanul în spatele lui. Când Marty se întoarce înapoi în parcare, decide să vadă dacă vana poate ajunge la 90 km / h.

Pe măsură ce se îndreaptă spre un chioșc de fotografie, Marty nu reușește să vadă vitezometrul coborând spre 88 mph sau faptul că ceasul de oră este setat la 5 noiembrie 1955. Dintr-o dată, există un fulger de lumină, iar chioșcul și parcarea sunt înlocuite cu un câmp gol ierburi, iar mașina se arde printr-o sperietoare. Marty este speriat, își pierde controlul asupra DeLoreanului și se prăbușește într-un hambar plin de vaci. Zgomotul trezește Otis Peabody și familia lui, care trăiesc în ferma din vecinătate și vin din exterior pentru a investiga zgomotul. Când deschid ușile de la hambar, sunt șocați de ceea ce găsesc: ceea ce pare a fi un avion fără aripi sa prăbușit pe proprietatea lor. Fiul lui Peabody Sherman decide că DeLorean este de fapt o nava extraterestră, arătând familiei sale o carte de benzi desenate care ilustrează o sosire extraterestră. Doar atunci ușa șoferului se ridică și Marty urcă, încă îmbrăcat în costumul său de radiații. Peabody și familia lui țipă în groază, gândindu-l pe Marty că este un străin și fugind spre casă.

Marty încearcă să-și ceară scuze pentru daune, când Peabody se întoarce brusc cu o pușcă și începe să-l tragă. Marty sare înapoi în DeLorean și se scurtează din hambar, Peabody continuând să-l tragă. Pe măsură ce Marty fuge pe drumul de murdărie care duce la drum, el se învârte din greșeală printr-unul din cei doi copaci mici de pin, situați lângă calea și protejați de un gard de piatră. Peabody trage în mașină, distrugând propria sa cutie poștală, strigând: „Tu bastard spațiu! Ți-ai ucis pinul!”

Marty ajunge pe drumul cu două benzi și se scurtează, mormăind că experiența trebuie să fie un coșmar, îndreptându-se spre casă. Când ajunge la Lyon Estates, el găsește porțile de piatră care marchează intrarea în cartier, dar spre surpriza sa, în locul unei străzi căptușite cu case, există doar un câmp ierbos gol, cu mai multe vehicule de construcție în picioare în picioare și un panou publicitar mare viitoarea dezvoltare a locuințelor care se sfărâmă în timpul iernii.

Marty, încă îmbrăcat în costumul său de radiații, vede o mașină venind de-a lungul drumului și încearcă să stăpânească, dar ocupanții sunt speriat de costumul lui Marty și continuă să conducă. Descoperind că DeLorean nu mai are gaze, Marty își îndepărtează costumul de radiații și îl împinge pe DeLorean în spatele panoului pentru a-l ascunde de autostrăzi, apoi observă un semn care citește „Hill Valley: 2 Miles”.

Marty este urmărit apoi să intrăm în piața de la Tribunalul Hill Valley. Valea din 1955 este foarte diferită de Marty. Piața Tribunalului este o grădină reală în loc de o parcare. Cinematograful din Essex prezintă regina vitelor din Montana în loc de un film porno. Magazinul de discuri al orașului promovează noi înregistrări: 16 tone de Merle Travis și Balada lui Davy Crockett de George Brun. Stația Texaco este o stație de service completă, în care însoțitorii nu doar umple rezervorul, ci și spală geamurile și verifică motorul și anvelopele clientului. O mașină a campaniei de primăvară conduce în jurul pătratului, anunțuri blestemate pentru a le reaminti locuitorilor să „Reelectați primarul Red Thomas!” Cel mai important este faptul că turnul cu ceas este în continuare funcțional, așa cum se indică atunci când Marty este surprins să audă zgomotul de jumătate de oră. Marty continuă să creadă că este într-un vis, dar își dă seama că aceasta este realitate atunci când preia un ziar aruncat într-o coș de gunoi și vede data „5 noiembrie 1955” pe partea de sus a ziarului.

Marty pătrunde în Lou’s Diner (care este punctul de plecare pentru o clasă aerobă în 1985), moment în care locuia numai Lou Caruthers, proprietarul, și un alt client care mănâncă micul dejun la tejghea. Marty merge la cabina telefonică și caută adresa lui Doc în agenda telefonică, smulgând pagina afară, ca să poată căuta mai târziu. Când Marty încearcă să ceară indicații, Lou cere ca Marty să ordoneze ceva sau să plece. Marty primește niște cafea de cafea după neînțelegeri despre Pepsi Free și Tab.

După ce Lou a pus o ceașcă de cafea în fața lui Marty, observăm acum că clientul pe care îl stă lângă Marty este tatăl său viitor. Doar atunci ușile se deschid și în plimbări Biff și prietenii lui Match, Skinhead și 3D, care au venit să-l hărțuiască pe George. Se pare că Biff i-a forțat pe George să-și facă temele, lucru pe care George la slăbit. Când George admite că nu a terminat temele lui Biff, imaginându-se că nu se dorește până luni, Biff se enervează și îl lovește pe George, reamintindu-i lui George că va fi expulzat dacă îi va da temele în scrisul lui George. George, în cele din urmă, este de acord să termine lucrarea lui Biff și să-l înmînească a doua zi, iar Biff și prietenii săi pleacă.

Dupa plecarea lui Biff si a prietenilor sai, blugarul lui Goldie Wilson (Donald Fullilove) il face pe George sa-l lase pe Biff sa-l hartuiasca toata ziua. George insistă că Biff este mai mare decât el, în timp ce Goldie subliniază că nu se așteaptă să-și petreacă restul vieții, lucrând ca un autobuz, și intenționează să devină cineva celebru într-o zi. Marty îl recunoaște pe Goldie și, înainte de ao realiza, îi înghită pe Goldie că va fi primar în 1985. Aceasta plantează ideea în mintea lui Goldie și începe să se gândească la modul în care este primarul din Valea lui Hill și cum va curăța orașul (la care Lou răspunde oferindu-i o mătură și spunându-i să demareze podeaua).

Dupa ce George iese din cina, curiozitatea lui Marty este pirata si il urmareste intr-un alt cartier. Îl pierde momentan, până când găsește bicicleta lui George parcată sub un copac. Se uită în sus și îl observă pe George pe o ramură de copac, folosind o pereche de binocluri pentru a spiona o fată care se dezbrăca în dormitorul său de pe stradă – Marty este șocat să afle că George este un Peeping Tom. În timp ce se străduiește să se uite mai bine, George se strecoară brusc și cade din copac, aterizând pe stradă în fața unui Cadillac care se apropia. Marty scapă instinctiv și îl împinge pe George din calea răului. Mașina se lovește de frâne, dar îl lovește pe Marty, care lovește capul pe trotuar și este lovit inconștient. George se duce pe bicicletă și se îndepărtează, în timp ce șoferul Sam Baines îi strigă soției că un alt copil a sărit în fața mașinii.

Când Marty se întoarce, e timpul nopții și plouă afară și se află într-un pat nefamiliar. Vocea mamei sale îi spune că a ieșit timp de nouă ore. Marty, încă semi-conștient, zice că are un vis că sa întors la timp. Vocea lui Lorraine îl reasigură că este în siguranță și sunet în 1955. Acest lucru îl determină pe Marty să se așeze în poziție verticală, la fel cum o lampă este aprinsă, și este prost să vadă Lorraine, în 1955 o adolescentă foarte atractivă. Lorraine începe să lovească pe Marty aproape imediat, crezând că numele său este „Calvin Klein” (datorită faptului că este marca de lenjerie de corp pe care o poartă Marty). Marty se plictisește instinctiv când Lorraine încearcă să-și facă avansuri și pare că încearcă să-l sărute. Din fericire pentru Marty, acest lucru este întrerupt când mama Lorena, Stella, o cheamă la cină.

La cină, Marty întâlnește restul fraților Lorraine, inclusiv frații ei Milton și Toby, sora ei, Sally, și în patul din apropiere, copilul mic, Joey. Stella admite că Joey îi iubește pătuțurile și plânge de fiecare dată când încearcă să-l scoată. Marty îi recunoaște pe Joey drept deținutul viitoarei închisori și nu poate rezista nevoii de a glumi copilului: „Mai bine să te obișnuiești cu aceste baruri, puști …” Familia mănâncă în timp ce urmărea un episod „Honeymooners” pe noua televiziune stabilit că Sam tocmai a adus acasă. Marty recunoaște imediat episodul pe care-l vizionează ca unul pe care la urmărit în 1985, pe care îl explică spunând că a văzut-o într-o reluare, un cuvânt care îl încurcă pe fratele mai mic al lui Lorraine. Marty întreabă cum să găsească adresa lui Doc, pe care tatăl lui Lorraine spune că sa terminat la estul orașului. Marty știe zona ca „John F. Kennedy Drive”, un nume pe care tatăl Lorraine nu-l cunoaște. Când Marty părăsește casa, Sam spune că Marty este un „idiot” și îl avertizează pe Lorraine că, dacă are vreodată un copil ca Marty, o va renunța.

Marty se îndreaptă spre casa lui Doc (care va fi distrus într-un incendiu cândva în următorii 30 de ani, motiv pentru care Doc trăiește din garaj în 1985). Când Doc, care nu recunoaște Marty, răspunde la ușă, vedem că are un bandaj pe frunte, de unde și-a lovit capul încercând să stea un ceas deasupra toaletei. Fără să spună un cuvânt, îl strânge imediat pe Marty până la cea mai nouă invenție – un cititor de gânduri. Docul stabilește că Marty provine de la o distanță mare și dorește ca el să facă o donație către Garda de Coastă Ajutor pentru Tineret.

Frustrated, Marty spune direct Docului că mașina lui de timp lucrează și el este din viitor. Docul este sceptic, chiar și atunci când Marty îi arată permisul viitorului șofer și o fotografie de familie. Docul spune că fotografia trebuie să fi fost falsă, deoarece părul lui Dave lipsește din imagine. Cu toate acestea, Marty este capabil să-l convingă pe Doc despre adevăr, menționând rana pe cap care a determinat viziunea condensatorului de flux. Pentru a dovedi că Docul a inventat-o, Marty l-a dus pe Doc să-l ducă la locul unde a ascuns DeLoreanul. Docul este extrem de încântat când compară desenul realizat de un condensator de flux și vede dispozitivul real instalat pe DeLorean.

După ce se întorceau la proprietatea lui Doc, reușesc să introducă „studioul de televiziune portabil” al lui Marty pentru a vedea videoclipul pe care Marty la filmat în 1985. Docul devine destul de entuziasmat și panicat când ajunge la punctul pe bandă unde va spune că călătoria în timp necesită 1,21 gigawați de energie de la plutoniu la puterea condensatorului de flux. Docul explică faptul că plutonul este foarte greu să vină în 1955 și că singura sursă de energie capabilă de acea cantitate de energie este un fulger. Previziunea zonei de grevă a unui fulger este imposibilă și Doc îi spune lui Marty că poate fi blocat pentru totdeauna în 1955. Dar apoi Marty își amintește fluturașul pe care femeia la dat despre fulgerul care va lovi turnul cu ceas exact la ora 10:04 Sâmbătă noaptea și o dă Doc.

Acum că știe o întâlnire, Doc începe să lucreze la un plan pentru a exploata puterea șurubului și a trimite-o pe Marty acasă. Când Marty spune că poate să stea în 1955 pentru o săptămână, Doc obiectează, avertizându-l că ar putea fi în detrimentul istoriei viitoare și ar putea pune în pericol întreaga sa existență. Îi întreabă pe Marty dacă a avut vreo legătură cu cineva în ultimele ore și Marty renunță la bomba pentru a împiedica prima întâlnire dintre tatăl și mama sa. Doctorul cere să se vadă din nou fotografia lui Marty și a fraților săi; Capul lui Dave este complet plecat. Aceasta înseamnă că, pentru a se întoarce în 1985, Marty trebuie mai întâi să facă părinții săi să se îndrăgostească și să aibă primul lor sărut în decurs de o săptămână.

Doc îl duce pe Marty la liceu în dimineața următoare. Marty este uimit să găsească că nu există graffiti în clădire, spre deosebire de 1985. După ce au văzut o fereastră de clasă și au privit-o pe Lorraine trișând un test, l-au observat pe George pe hol în timpul unei perioade de trecere, văzându-l parte datorită notei mari „KICK ME” înregistrată în spate). George este demoralizat în continuare când apare Strickland (care în 1955 se apropie de ultima lui dresaj de păr) și îi spune că e mai slăbit. Doctorul este încurcat că Lorraine ar putea să se îndrăgostească de cineva ca George, iar Marty admite că cea mai bună presupunere este că la început sa simțit rău pentru el după ce tatăl lui aproape la omorât. Docul recunoaște relația lor ca o versiune a efectului Florence Nightingale, care se întâmplă atunci când asistentele medicale dezvoltă sentimente romantice pentru pacienții lor.

Marty încearcă să-l încurajeze pe George să vorbească cu Lorraine, însă o încercare de a le introduce doar unul pe celalalt eșuează, deoarece Lorraine este deja lovită cu Marty. Docul constată că situația este mai gravă decât au crezut; George nu are încrederea în sine pentru a-l întreba pe Lorraine, deoarece el se teme că nu ar putea face față unei respingeri dacă ar spune „nu” și cum să le strângem definitiv ar putea fi imposibilă. În timpul prânzului, Marty încearcă din nou să-l convingă pe George spunând că Lorraine vorbea despre el și că ar trebui să o roage la dansul Enchantment Under the Sea. George își petrece singur prânzul scriind scurte povestiri din domeniul științei. Marty cere să citească unul dintre ei și George refuză, spunând că îi este teamă că oamenii ar fi critici. De asemenea, sugerează că Lorraine ar putea dori să meargă cu altcineva la dans, și anume Biff, pe care o vedem, este peste cantină, stând cu Lorraine și încercând să o bâjbâi. Marty se îndreaptă imediat spre ei și îl trage de pe mama lui. Biff începe să-l împingă pe Marty, cu toate acestea, Marty, spre deosebire de tatăl său blând, începe să se împingă înapoi și este pe punctul de a se lupta cu Biff când Strickland o sparge.

Marty îl urmează pe George acasă și începe să ceară lui George să-i ceară lui Lorraine. George continuă să refuze și îi spune lui Marty că nimeni din lume nu-l va face să-și schimbe părerea. În noaptea aceea, Marty se strecoară în camera lui George în costumul său de radiații, plasează căștile lui Walkman pe George și-i dă o lovitură de chitară a lui Eddie Van Halen. Marty susține că este Darth Vader, un extraterestru de pe planeta Vulcan, și îl intimidează pe George să-i ceară lui Lorraine, amenințându-l cu un „arma de topire a creierului” (de fapt, un uscător de păr). Pentru ca George să nu-i cheme pe părinții săi, Marty îl cristalizează, înainte de a sări pe fereastră și în mașina lui Doc.

A doua zi, George se îndreaptă spre Marty la stația Texaco, dezordonat și frenetic, având overspept, în timp ce Marty încearcă să deschidă un Pepsi – George îl deschide cu cârligul de pe mașină. George știe că trebuie să îl întrebe pe Lorraine, dar nu știe ce ar trebui să spună. Marty îl duce pe George în restaurantul lui Lou, unde Lorraine se întâlnește cu prietenii. Marty sugerează lui George că îi spune lui Lorraine: „Destinul ma adus la tine.” George comandă un milkshake de ciocolată pentru a-și calma nervii înainte de a se apropia de Lorraine. Se coboară la un început ciudat când, într-o stare de nervozitate, George șochează accidental liniile pe care Marty le-a dat. Deși Lorraine pare a fi fermecat de el, încercarea lui George vine într-o înfrângere când Biff și prietenii lui vin să-l arunce. În timp ce Biff solicită bani de la George, Marty, așezat la tejghea, o călătorește „accidental” pe Biff. Biff îi întoarce mânia pe Marty și urmează să-l lovească, când Marty îl învinge în privirea lui, oferindu-i lui Marty șansa de al împinge pe Biff și de a scoate ușa.

Odată afară, Marty apucă un scuter al unei fete care trece, desprinde cutia și transformă partea de jos într-un skateboard. Biff și dușmanii lui îl urmăresc pe Marty în mașina lui Biff în jurul pieței. Marty reușește să evite rănile grave. În timp ce călărea pe capota mașinii lui Biff, îi distrage brusc ridicându-se, sărind peste capotă, parbriz și locașul din spate și apoi urcând pe skateboardul așteptat din spate. Biff și prietenii lui sunt confuzi, și apoi văd că se îndreaptă spre un camion de gunoi parcat pe bordură. Ei pot striga doar „SHIIIIT !!!!!” în timp ce mașina se apleacă în spatele camionului, care își înghită toată încărcătura de gunoi de grajd. Urmărind venirea din casă, Lorraine devine și mai atrasă de aventurosul Marty.

Înapoi la magazinul lui Doc, inventatorul îi arată lui Marty cum va folosi șurubul de iluminare pentru a alimenta DeLorean. Îi va înălța cablul greu până la stradă, construind un circuit. Un cârlig lung atașat la partea din spate a autovehiculului va direcționa energia din șurub direct în condensatorul de flux. Momentul va trebui să fie precis. Demonstrația merge bine, deși pune pe foc un coș de gunoi. Când Doc folosește un stingător de incendiu pentru a scoate flăcările, acestea sunt întrerupte de un bătut la ușă. Pentru șocul lui Doc, este Lorraine, care la urmat pe Marty. Doc și Marty acoperă repede DeLorean cu o prelată înainte de a lăsa Lorena să intre. Lorraine îi întreabă pe Marty dacă vrea să fie data ei la Enchantment Under the Dance. Marty încearcă să se retragă, sugerând că merge cu George, dar Lorraine se oprește la idee, spunând că un bărbat adevărat se ridică pentru femeia pe care o iubește, referindu-se la lupta pe care Marty o avea cu Biff.

Marty dintr-o dată vede o modalitate de ai face pe George să câștige inima lui Lorraine. Marty se apropie de George, în timp ce George face rufele părinților lui și îi spune să-l găsească cu Lorraine în mașina lui Doc din parcarea școlii la un moment dat, unde Marty plănuiește să apară să „profite” de ea, despre care crede că o face supărată. George trebuie să-l scoată pe Marty din mașină și să pretindă că îl bate, dovedind că e cel mai mare om.

Noaptea dansului vine. George este deja acolo, într-un tux, așteptând curajul său, pe măsură ce formația neagră, cunoscută sub numele de Starlighters, joacă pe scenă. La Lou’s Diner, Marty scrie Doc o scrisoare pe o avertizare staționară. El alunecă biletul în buzunarul hainei lui Doc, în timp ce Doc se află în mijlocul folosirii a 50 de dolari pentru a mitui pe un polițist care îl întreabă dacă are permis pentru „experimentul meteorologic”.

Marty ajunge la dans în mașina lui Doc cu Lorraine. În timp ce se opresc, îi întreabă dacă pot „parca” pentru o vreme. Pentru uimirea lui Marty, Lorraine produce o mică sticlă de whisky și începe să fumeze, două obiceiuri proaste pe care le-a avut în 1985. Marty îi avertizează că o poate regreta mai târziu, iar Lorraine o respinge, exasperând că Marty pare a fi mama ei. Ea este, de asemenea, agresivă în a veni la Marty în mașină, mult mai mult decât Marty așteptase, deși când îl sărută pe Marty destul de tare pe buze, recunoaște apoi că simte că o sărute pe fratele ei.

Doar atunci, ușa este deschisă și Marty este tras aproximativ de pe scaunul șoferului. Dar, pentru șocul lui Marty, e Biff, beat și căutând să se răzbune pentru cele 300 de daune pe care Marty le-a provocat în mașina lui în accidentul de gunoi de grajd. Când Biff îl vede pe Lorraine în mașină, el îl aruncă pe Marty la Match, Skinhead și 3D, urcă în mașină și începe să o molicească. Meciul, Skinhead și 3D îl iau pe Marty în spatele școlii și îl aruncă în portbagajul deschis al primei mașini pe care o văd, apoi strânge capacul. Din nefericire pentru ei, masina apartine Marvin Berry si Starlighters. Îi sperie banda lui Biff și își dau seama că cheile sunt în portbagaj cu Marty.

George ajunge la mașina lui Doc, deschide ușa așa cum a planificat și oferă liniile pe care Marty le-a spus, dar este luat de la gardă, realizându-se că nu se ocupă doar de Biff, dar „salvarea” lui este acum adevărata afacere. El ia o lovitură cu jumătate de inimă la Biff, care îl apucă de braț și începe să se răsucească. Atunci când Biff împinge brutal o Lorraine pledează și începe să râdă, George cheamă puterea și curajul, își bate mâna stângă într-un pumn și îl lovește pe Biff drept în maxilar, lăsând-l în mână. Marty, eliberat din trunchi datorită lui Marvin Berry însuși, se îndreaptă spre scena exact la timp pentru a vedea căderea lui Biff la pământ la picioarele lui George. George ia mâna recunoscătoarei lui Lorraine și cei doi merg în sala de dans.

Marty, știind că viitorul său nu este sigilat până când George nu-l sărute pe Lorraine, se întoarce la trupă și află că Marvin nu reușește să cânte chitara rănind mâna, eliberând-o pe Marty de trunchi. Marty este de acord să cânte la chitară în locul lui Marvin, iar formația revine din nou, jucând un cântec romantic („Angel Earth”). Marty, deja slab, pentru că iubirea părinților lui nu este confirmată, începe să se estompeze în inexistență atunci când un coleg de student întrerupt George și Lorraine pe ringul de dans, cu toate acestea, George își recapătă curajul, îl ia pe Lorraine înapoi și o sărute cu pasiune. Marty se revigorează instantaneu și termină melodia și își vede mama și tatăl cu bucurie în brațele celorlalți.

Berry îi cere lui Marty să joace un alt număr cu formația. La început, Marty nu mai poate rezista acestei ocazii și lansează trupa în „Johnny B. Goode”. În timp ce Marty se joacă, Marvin Berry îl cheamă pe vărul său, Chuck (cel mai apropiat star rock n ‘roll), spunându-i că a găsit „noul sunet” pe care Chuck îl căuta. Marty face mers pe jos de Chuck Berry și apoi se duce departe de a imita alți eroi de chitară – înfrânându-și brațul și lovind amplificatorul în imitația lui Pete Townshend, culcat pe scenă, lovind picioarele lui Angus Young, Jimi Hendrix, și atingând stilul lui Eddie Van Halen. În fața neînțelegerilor din audiență, în timp ce se pierde în riff-ul de metale grele, Marty se oprește și îi spune studenților: „Cred că nu sunteți gata pentru asta *, dar copiii dvs. o vor Iubi”. Marty se întoarce să părăsească dansul și intră în George și Lorraine. Lorraine întreabă dacă este bine ca George să o ducă acasă, iar Marty este de acord cu inima. El îi sfătuiește, de asemenea, că dacă au un fiu care, în mod accidental, se aprinde la covorul din camera de zi când are opt ani, să-l ușureze, sugerând că vorbește despre el.

În piața orașului, Doc așteaptă cu nerăbdare Marty. Marty sosește, spunând că are nevoie de timp pentru a-și schimba hainele din 1985. În timp ce se pregătesc pentru eveniment, Doc descoperă nota de la Marty în buzunar. Refuzând să știe prea multe despre viitorul său, el rupe nota fără să o citească. Doar atunci, un membru de copac care se încadrează deconectează cablul pe care la instalat de pe turnul de ceas spre stradă. Doc se urcă din nou la turnul ceasului și îl duce pe Marty prin cablu. Marty încearcă, de asemenea, să-l avertizeze pe Doc despre moartea sa, dar este înecat de tunete. Marty se întoarce la DeLorean și se răzbună până la punctul de plecare pe care Doc la făcut pentru el. În așteptarea decolării timerului, își reinițializează timpul de destinație pentru a ajunge cu 11 minute mai devreme decât a plecat, pentru a putea avertiza Docul. În acel moment, mașina se oprește și Marty încearcă să o lanseze din nou. Când se repornește, după ce timerul se stinge, Marty începe să accelereze spre piața orașului. În ciuda unor dificultăți, Doc reconectează cablul la fel ca șuruburile de iluminare prin linia de pornire și DeLorean accelerează în viitor, lăsând în urmă o pereche de trasee de incendiu. Doc sarbatoreste cu bucurie pe strada.

Înapoi în 1985, în jurul orei 19:19, o beție fără adăpost se vede dormind pe o bancă din piața orașului atunci când se trezește cu trei brațe sonice, la fel cum DeLorean se materializează și se hrănește în teatrul porno chiar în bloc. Adevăratul, roșu, șoptește șoferii bețivi. Marty îi întoarce pe DeLorean și se întoarce, numai pentru ca mașina să guste cu grijă din călătoria în călătoria de timp. Chiar atunci, minibusul albastru VW al libianilor trece, conducând din imprudență. Marty sare înapoi în DeLorean doar ca să-l înfrunte.

Marty este obligat să fugă la mall-ul în care are loc experimentul inițial. Când ajunge, vedem că semnul citește acum „Lone Pine Mall”, o altă indicație a modului în care Marty a schimbat accidental trecutul când a zdrobit pinul lui Peabody. Îl vede pe Doc împușcat, din nou, și se uită la distanță, pe măsură ce libienii îi urmăresc pe sinele său anterior în jurul parcării. Atunci când DeLorean dispare și omologul lui Marty revine în 1955, libienii își pierd controlul asupra vanului lor, care se prăbușește în chioșcul foto și sfaturi de partea sa, prinzându-i pe libieni. Marty se duce la Doc. Marty este devastat că nu a putut ajunge la timp să-l salveze pe Doc. Doctorul, totuși, se ridică brusc. Marty este uimit până când Doc deschide cămașa, dezvăluind că poartă o vesta antiglont. Marty îl întreabă despre consecințele schimbării viitorului și a continuumului spațiu-timp, iar Docul admite: „Ei bine, m-am gândit,” Ce naiba! „. Doc conduce Marty acasă și îi spune că intenționează să se aventureze în jur de 30 de ani în viitor. El apoi rampă DeLorean până la 88 mph și se îndepărtează în noapte într-un fulger de lumină.

Marty se trezește dimineața următoare pentru a afla că mobilierul din casa lui este aranjat diferit. Dave poartă un costum și lucrează la o slujbă de birou. Linda pare că are probleme să urmărească toți băieții adolescenți care o cheamă mereu la întâlniri, mult pentru exasperarea lui Dave. George și Lorraine ajung acasă de la un meci de tenis, fericit și chiar puțin cam înfricoșător. Lorraine îl întreabă pe Marty despre călătoria de camping pe care a planificat-o cu Jennifer, la care Marty menționează că mașina este distrusă. Toată lumea începe să latreze despre asta până când George îi arată că Biff ceară mașina, un model BMW târziu, pe alee. Biff rulează acum un serviciu de auto-detaliere și acum lucrează pentru George, mai degrabă decât invers. George pare a fi amuzat de eforturile lui Biff de a scăpa cu cât mai puțină muncă (dar acum se confruntă cu Biff pentru a finaliza lucrarea pentru care a fost angajat, două straturi de ceară în loc de unul singur). Biff spune în glumă că va termina lucrarea în mod corespunzător.

Momente mai târziu, Biff intră în casă purtând o cutie plină cu copii ale primei cărți publicate de George, a cărui copertă seamănă cu apariția lui Marty în costumul de radiații. Marty nu știe cum să ia totul când Biff îi dă un set de chei. Ele sunt pentru camioneta Toyota pe care se gândise să o cumpere cu Jennifer înapoi la începutul filmului. Marty intră în garaj și se uită la camion, uimit că viitorul fusese atât de dramatic schimbat pentru el însuși și familia sa, Jennifer apare în spatele lui Marty. El este ușurat să o vadă și fericit că familia lui este și mai fericită.

Dintr-o dată se produce o explozie de energie electrică, iar DeLorean scutură. Doc iese, îmbrăcat în haine sălbatice și îi spune lui Marty că trebuie să vină cu el în viitor; ceva e în neregulă cu copiii lui și a lui Jennifer. Docul adună „combustibil”, scormonind printr-o cutie de gunoi și îl încarcă într-o nouă adăugire la motorul mașinii numit Dl. Fusion. Toți trei se îngrămădesc în DeLorean și se retrag din calea de acces. Marty îi spune Docului că are nevoie să se mai susțină pentru a ajunge până la 88 km / h, deoarece nu au drum. Docul răspunde: „Drumuri? Unde mergem, nu avem nevoie de drumuri!” Docul a transformat mașina într-o hovercraft. Masina decolează și zboară la camera … și pe ecran se aprinde cuvintele „A continua …”.

Sursa: IMDB

……………mai multe pe filmele-mele.com

Sursa: Filme Online HD


Back to the Future (1985)
Back to the Future (1985)
Back to the Future (1985)
Back to the Future (1985)
Back to the Future (1985)
Back to the Future (1985)
Back to the Future (1985)
Back to the Future (1985)
Back to the Future (1985)
Back to the Future (1985)
Back to the Future (1985)
Back to the Future (1985)
Back to the Future (1985)
Back to the Future (1985)
No links available
No downloads available
loading...
Anonymous121895
fain
Anonymous121895
ooo
Anonymous121895
de groaza
Anonymous121895
iti plac filmele de groaza
Anonymous121912
dap
Anonymous121895
fain
Anonymous121895
not-one-care
Anonymous121895
cine stie niste comedi
Anonymous121895
faine ?
Anonymous121895
noapte buna
Jhonny
Grown Ups
Jhonny
1 si 2
Anonymous157493
33
Anonymous157493
33
Anonymous157493
225
Anonymous157493
44765
Anonymous160491
hey
Anonymous161465
videomega.tv took too long to respond. ce inseamna asta?
Anonymous161465
blush
Anonymous165559
muie
Anonymous166863
ce?
Anonymous166863
de care?
Anonymous166863
smile
Anonymous177640
helloo
Anonymous177640
ce faceti baietiii
Anonymous187036
bine
Anonymous187036
anybody here ?
Anonymous187124
yaa
Anonymous189828
sal
Anonymous189828
The Brothers Bloom
Powered by Wise Chat

Stiri

Like sau Plus & Share !

Afla noile filme si actualizari surse server pe FB sau G+=> click Like sau Plus !