Filme Online HD si Seriale Subtitrate in Romana, 2017, 2016, 2015, 2014 gratis
Full HD Blu-Ray Unforgettable (2017) – De neuitat
Report error

Report error

Vizioneaza Unforgettable (2017) online subtitrat hd in romana – De neuitat

Filmul se deschide cu Julia Banks (Rosario Dawson) într-o cameră de interogator, fiind interogat în asasinarea fostului său prieten psihotic, Michael. Julia susține că a fost înființată și că ea nu are nimic de-a face cu crima, în ciuda copiilor polițiștilor de conversații ale mesajelor instant care le-au arătat în mod clar lui Julia după el.

Filmul se taie la șase luni mai devreme, iar Julia și-a părăsit slujba ca editor la un site popular de ficțiune, pentru a lucra din casa pe care o va împărți cu logodnicul ei, David Conover, încercând să se stabilească în rolul ei nou ca soție și mamă vitregă , Ea crede că ea sa întâlnit în cele din urmă cu bărbatul viselor ei, bărbatul care o poate ajuta să-și pună propriul trecut tulburat în spatele ei. Prietenul lui Julia Ali îi cumpără niște cadouri și îi spune că, dacă are nevoie de ceva, ea este acolo. Julia conduce apoi la conacul lui David, unde este întâmpinată de fosta soție a lui David, Tessa (Katherine Heigl), care abia se confruntă cu sfârșitul căsătoriei sale. După ce ia luat la revedere fiicei sale, Lilly, Tessa pleacă, dar nu înainte de a trage Julia o privire murdară. În acea noapte, David și Julia fac sex.

În seara următoare, Tessa apare la casă pentru a renunța la ceva, dar Lilly insistă să rămână la masă. În timp ce mănâncă, Tessa critică deschis gătitul și frunzele lui Julia. Julia primește apoi o notificare că ordinul ei de restricție împotriva fostului său iubit abuziv, Michael, a expirat, în mare măsură spre suferința ei. În acea noapte, ea vede o umbră întunecată care merge în afara ferestrei de cameră, dar se pare că este David, acasă de la serviciu târziu.

Câteva zile mai târziu, mama controloare a lui Tessa vine să o viziteze, supărată pentru că a făcut căsnicia cu David să se destrame. Ea o berates și apoi iese afară pentru a viziona rolul lui Lilly, în timp ce Tessa stă înăuntru, plângând în timp ce o privea pe ea și pe videoclipul nunții lui David. Apoi, pune numele Juliei într-un motor de căutare de identitate și descoperă comanda ei de restricție împotriva lui Michael și creează un cont Facebook pentru Julia și începe să-l informeze pe Michael, pretinzând că este Julia, spunându-i cât de mult îi lipsește. În noaptea aceea, la o petrecere de deschidere pentru bea lui David, Tessa se uită la telefonul Juliei în timp ce dansează cu David și descoperă că cei doi plănuiește să se căsătorească. Înfuriat, se furtună în afara locului și face sex cu unul dintre barmani.

A doua zi, Julia se pregătește pentru o baie când aude inelul de la ușă. În timp ce verifică la parter, Tessa intră în casă și fură ceasul lui David, inelul de nuntă și o pereche de chilotei lui Julia. Clopotul a fost rulat de un furnizor, purtând flori trimise anonim de Tessa, pentru a face să pară că Julia are o aventură. Julia stârnește furios ușa și se întoarce sus. În acea după-amiază, Julia îl duce pe Lilly pe o piață a fermierului, dar fuge în timp ce Julia are un telefon. După câteva minute de căutări frenetice, îl găsește pe Lilly în brațele lui Tessa, care se plânge lui David despre incompetența rolului Juliei ca mamă. Tessa apare din nou la casă ceva mai târziu, iar Julia îi strigă să încerce să se întoarcă în viața soțului ei. După un scurt argument, Tessa se îndepărtează. În acea după-amiază, cei doi au prânz împreună pentru a încerca să se împace, iar Tessa dezvăluie motivul pentru care a plecat de la David pentru că avea o aventură. În acea noapte, Tessa îi trimite lui Michael ceas, inel și chiloți.

Câteva zile mai târziu, Tessa încearcă să-l oblige pe Lilly să calce un cal nesăbuit la practica de călărie. Julia, care este și ea acolo, observă cât de speriată este Lilly și o convinge să vină și să o ducă acasă, foarte mult spre disperarea lui Tessa. În acea noapte, Julia vede David flirting cu o altă femeie la o petrecere, iar cei doi au sex incendiat în baie, intercalat cu scene de Tessa plângându-se în timp ce ea mesajele lui Michael despre cât de mult ea vrea, pretinzând că este Julia.

Tessa taie părul lung al lui Lilly ca pedeapsă pentru a părăsi devreme practica de călărie, pe care Julia o observă când Tessa o scapă din acea după-amiază. Cei doi au un argument încălzit pe scări înainte ca Tessa să se arunce pe ei înșiși și să pretindă că Julia a împins-o când David sosește câteva minute mai târziu. O duce la spital, se întoarce acasă și îl critică pe Julia că îi tratează atât de rău pe fosta sa soție. A doua zi, Julia îl cheamă pe Ali să investigheze trecutul lui Tessa, iar cei doi descoperă că are istorie de episoade violente și imprevizibile.

După o serie de întâlniri din ce în ce mai încălzite între cele două femei, Tessa îi trimite lui Michael, în cele din urmă, mesajul că va veni la ea. Michael intră în casă în timp ce Julia face micul dejun și este foarte supărată în prezența sa. El apoi atacă și încearcă să-l violeze, dar îl înjunghie în picior cu un cuțit de bucătărie și scapă din casă. Tessa, care aștepta în afara întregii perioade, pune mănuși și intră în casă, omorându-l pe Michael dând-o în inimă.

Poliția este informată, iar Julia este pusă la îndoială, dar o eliberează din cauza dovezilor circumstanțiale. David află despre Michael, iar Julia lacrimă îi explică relația cu el. David se îndreaptă spre casa lui Tessa pentru a-l vedea pe Lilly, dar după ce a văzut mănuși arse în șemineu, își dă seama că Tessa la înființat pe Julia pentru crimă. Îl bate cu un poker de șemineu și intră în bucătărie pentru a obține un kit de prim ajutor. Julia își dă seama ce sa întâmplat și o conduce, lăsându-l pe Lilly din casă, în timp ce Tessa este ocupată în bucătărie. Julia încearcă să sune 911, dar este descoperită de Tessa și cei doi se luptă pe hol, sfârșind cu Julia zdrobind capul lui Tessa într-un cadru de sticlă, aparent bătând-o afară. Se târăște în sufragerie pentru a-1 reînvia pe David, dar este surprins de Tessa, care nu a fost nimicită, ținând un cuțit. Încearcă să-l ucidă pe Julia, dar după ce se uită în oglindă și își dădu seama că a devenit monstrul, se strică în inimă. Cu ultimele cuvinte, îi cere Juliei să nu lase fiica ei să-și amintească așa. David se trezește în timp ce poliția ajunge.

Șase luni mai târziu, David, Julia și Lilly au adoptat un câine și s-au mutat într-o casă nouă, care se pare că a trecut de ravagii lui Tessa. Există o lovitură la ușă și Julia o deschide, dezvăluind mama lui Tessa, care dorea să o vadă pe nepoata ei. Julia privea în groază când îi îmbrățișează pe Lilly, promițând să facă lucrurile așa cum erau.

Unforgettable (2017) – De neuitat
Unforgettable (2017) – De neuitat
Unforgettable (2017) – De neuitat
Unforgettable (2017) – De neuitat
Unforgettable (2017) – De neuitat
Unforgettable (2017) – De neuitat
Unforgettable (2017) – De neuitat
Unforgettable (2017) – De neuitat
Unforgettable (2017) – De neuitat
Unforgettable (2017) – De neuitat
Unforgettable (2017) – De neuitat
Unforgettable (2017) – De neuitat
Unforgettable (2017) – De neuitat
Unforgettable (2017) – De neuitat
Unforgettable (2017) – De neuitat
Unforgettable (2017) – De neuitat
Unforgettable (2017) – De neuitat
No links available
No downloads available
loading...
Anonymous121895
fain
Anonymous121895
ooo
Anonymous121895
de groaza
Anonymous121895
iti plac filmele de groaza
Anonymous121912
dap
Anonymous121895
fain
Anonymous121895
not-one-care
Anonymous121895
cine stie niste comedi
Anonymous121895
faine ?
Anonymous121895
noapte buna
Jhonny
Grown Ups
Jhonny
1 si 2
Anonymous157493
33
Anonymous157493
33
Anonymous157493
225
Anonymous157493
44765
Anonymous160491
hey
Anonymous161465
videomega.tv took too long to respond. ce inseamna asta?
Anonymous161465
blush
Anonymous165559
muie
Anonymous166863
ce?
Anonymous166863
de care?
Anonymous166863
smile
Anonymous177640
helloo
Anonymous177640
ce faceti baietiii
Anonymous187036
bine
Anonymous187036
anybody here ?
Anonymous187124
yaa
Anonymous189828
sal
Anonymous189828
The Brothers Bloom
Powered by Wise Chat

Stiri

Like sau Plus & Share !

Afla noile filme si actualizari surse server pe FB sau G+=> click Like sau Plus !