Filme Online HD si Seriale Subtitrate in Romana, 2017, 2016, 2015, 2014 gratis
Full HD Blu-Ray Baahubali 2: The Conclusion (2017)
Report error

Baahubali 2: The Conclusion (2017)

Bahubali 2: The Conclusion    

167 min ActiuneAventuraDramaFilme Online

8.7
IMDB: 8.7/10 45,294 votes

, ,

, , , , , , , , ,

India

38

Report error

Vizioneaza Baahubali 2: The Conclusion (2017) online hd subtitrat in romana – Baahubali 2: Concluzia

Filmul se deschide cu un scurt prolog din filmul anterior pentru cei care nu l-au văzut:

O femeie grav vătămată, care pare să fie în alergare de la atacatori, se roagă lui Dumnezeu să salveze copilul pe care îl poartă. Atunci, Sanga (Rohini) și soțul ei, parte dintr-un trib care trăiește în provincia regatului, salvează un copil înnegor, fără să știe fundalul copilului sau ceea ce îi ține viitorul.

El crește ca Shivudu, un spirit liber care dorește să exploreze munții, iar în acest proces își învață rădăcinile din regat și părinții săi și apoi își dă seama de întregul scop al vieții sale și ajunge să se confrunte cu puternicul Bhallaladeva pentru locul lui de drept .

Trecutul

La sfârșitul marii bătălii de la ultimul film, Amarendra Bahubali (Prabhas) care a învins Kalakeyas, este declarat rege de către regina mamă Sivagami (Ramya Krishnan) peste Bhallaladeva (Rana Daggubatti), care în schimb este însărcinată cu armatele ca comandant.

Există o tradiție în Împărăție că nora de familie a regelui este obligată să facă un sacrificiu atât de des, prin purtarea cărbunilor fierbinți într-un recipient deasupra capului ei și să se plimbe în jurul templului pentru a îndepărta spiritele rele. Sivagami o îndeplinește deoarece este singura nora a familiei. Amarendra Baahubali își dovedește puterea din nou, în timp ce oprește un elefan nemulțumit care a scăpat de hamurile sale și se încarcă în direcția Sivagami. Ceremonia a fost făcută pentru că Amarendra Baahubali trebuia să urce pe tron ​​ca Rege.

Declarația lui Amarendra Baahubali Regele nu ușurează tensiunea între cei doi frați și rivali, deoarece Bhallaladeva se consideră regele legal, fiind fiul biologic al Reginei Mamei. Așa cum am aflat în filmul precedent, Amarendra Bahubali este fiul vechiului rege și mama lui a murit dându-i naștere. Fratele Kings a fost considerat prea slab și laș pentru a prelua tronul, așa că soția lui Sivagami, cumnata a regelui, a ucis-o și a asumat tronul conspiratorii de pe tron. Trebuia să dețină puterea până când unul dintre cei doi prinți a dovedit că era suficient de capabil să preia responsabilitatea tronului.

Din moment ce Amarendra Baahubali trebuia să preia tronul, Sivagami îi ordonă să călătorească în regat și în împrejurimi și să se familiarizeze cu poporul și diferitele regate mai mici care existau în interiorul țării, astfel încât el să înțeleagă pământul și starea poporului pe care îl avea Să fiți hotărâți. Ea trimite, de asemenea, Katappa (Sathyaraj) împreună cu el ca un tovarăș și bodyguard. Între timp, Sivagami se pregătea pentru încoronarea sa și căutarea unei mire potrivite.

În timpul călătoriilor lor, Amarendra Baahubali și Katappa se întâlnesc cu un sat care este atacat de bandiți. Acolo ei văd prințesa Devasena (femeia înrobită în curtea regală, culegerea de bucăți mici de lemn din copaci într-o groapă de foc în primul film) (Anushka Shetty), să ia grupul un grup de bandiți și să-i înfrângă fără prea mult efort, În timp ce alți bărbați din satul se luptă cu restul bandițiilor. Satenii sunt conduși de vărul Devasenas, vărul fricos Kumara Varma (Subbaraju). Amarendra Baahubali și Katappa ajută, de asemenea, sătenii prin luarea în liniște a unui grup de bandiți care se ascund în pădurea din apropiere. Amarendra Baahubali devine infatuată cu Devasena când o vede luptă. Devasena este o prințesă a regatului Kuntala și sora regelui domnitor. După ce lupta sa terminat, cei doi reușesc să convingă prințesa și vărul ei că Amarendra Baahubali și Katappa sunt unchiul și nepotul și că Amarendra Baahubali este un nebun nevrednic care a fost dat afară de familia sa pentru a fi un idiot. Kattappa reușește să convingă Devasena că sunt călători simpli și îi cere să le ia înăuntru. În timpul șederii lor în palat, Devasena reușește să-și dea seama că AB nu este un nebun, ci doar o acțiune. El flirtează cu ea în timpul șederii sale se îndrăgostește de ea și pentru că se bucură de flirtul său nu îl cheamă și doar se joacă de-a lungul.

Înapoi la palat, Bhallaladeva învață din spionii săi că Amarendra Baahubali se preface că se comportă ca un nebun pentru a învinge Prințesa Devasena. El devine infatuat cu Devasena când vede imaginea pe care a primit-o de la ea. Înainte ca Amarendra Baahubali să poată acționa în dorința de a se căsători cu Devasena și de a informa Sivagami, Bhallaladeva o convinge de dorința sa de a se căsători cu Devasena. Neștiind despre romantismul înfloritor dintre Amarendra Baahubali și Devasena și simțindu-se vinovată de trecerea peste fiul ei biologic în alegerea sa pentru rege, îi promite că Devasena se va căsători cu fiul ei.

Ulterior, Sivagami trimite un mesager în regatul Devasenas pentru mână în căsătorie cu Bhallaladeva; Totuși, mesagerul micșorează regatul Kuntala și îi invinge pe Devasena spunând că ar trebui să fie recunoscătoare pentru că i sa oferit o propunere a unui astfel de regat proeminent. Prințesa, în schimb, îi insultează mesagerul și îl îndepărtează refuzând propunerea de căsătorie. Kattappa și Amarendra Baahubali care nu știu că propunerea de căsătorie era în numele lui Bhallaladeva ia propunerea mesagerului în sensul că Sivagami a hotărât să se căsătorească pe Amarendra Baahubali cu Devasena. Din moment ce Devasena nu știe încă că Amarendra Baahubali este viitorul Rege, el nu avansează pentru a-și dezvălui identitatea reală.

Puțin timp după ce regatul Devasenas este atacat de o bandă organizată de hoți. Amarendra Baahubali este forțată să se dezvăluie ca pe un războinic pentru a se lupta alături de Devasena și a învinge inamicul. În urma bătăliei, el își declară dragostea față de Devasena și o cere să se întoarcă cu el în regatul său ca mireasă. Familia Devasenas sprijină și aprobă meciul.

Deși Amarendra Baahubali a primit ordinul de la Sivagami de a lua Devasena ca prizonier pentru că a ofensat oferta ei, el îi spune lui Devasena că o va proteja și poate veni cu el înapoi în împărăția sa. Odată ce explică situația lui Sivagami, ea va accepta relația lor și s-ar dovedi bine.

Lucrurile nu merg așa cum era planificat. Devasena și Sivagami se displace aproape instantaneu unul pe celălalt. Devasena declară de asemenea că nu se va căsători cu Bhallaladeva pentru că nu-l iubește și refuză să fie forțată să se căsătorească cu cineva pe care nu o iubește. Sivagami ia refuzul lui Devasena ca o insultă împotriva ei, parțial pentru că se simte încă puțin vinovată pentru că a făcut-o pe Amarendra Baahubali King în locul lui Bhallalldeva și îi ordonă gardienilor să o aresteze. Pentru că Amarendra Baahubali îi promisese lui Devasena că nu va permite ca ea să fie vătămată, el vine în apărarea ei. El se opune ordinelor lui Sivagami și refuză să vină la ea. Acțiunile lui Amarendra Baahubali îl înfurie pe Sivagami. Prin alegerea unei alte femei peste mama Reginei, Amarendra Baahubali a dezonorat nu numai Regina Mamă, ci și legile împărăției. Astfel, Sivagami îi dă lui Amarendra Baahubali un ultimatum. El va trebui să aleagă între a fi Rege sau Devasena. Amarendra Baahubali care sa îndrăgostit de Devasena, în mod natural, o alege ca fiind rege.

Ca urmare a alegerii lui Amarendra Baahubali, Bhallaladeva este încoronat noul rege. Amarendra Baahubali primește o slujbă veche Bhallaladeva în calitate de comandant al armatei. La ceremonia de încoronare, oamenii și gardienii de la palat înveseli mai tare pentru Amarendra Baahubali când a fost încoronat comandantul, agitându-se pe tron ​​prin ștampilarea solului cu sulițele lor. În mod clar, ei încă îl văd ca Regele lor. Aceasta serveste numai pentru a infurie Bhallaladeva chiar mai mult. El hotărăște că Amarendra Baahubali nu trebuie să dețină nici o putere sau că va continua să fie o amenințare la adresa lui și să-l de-legitimeze.

Tensiunea între cei doi frați-pași persistă, pe măsură ce Bhallaladeva folosește fiecare ocazie pe care o poate pentru a conduce o pene între Amarendra Baahubali și Sivagami. El folosește în mod special disprețul lui Sivagamis de soția lui Amarendra Baahubalis, Devesana, ca factor de antrenare a pantei chiar mai adânc. Bhallaladeva merge chiar și în măsura în care crează situații în care Devasena pare să fie în neregulă și Amarendra Baahubali este forțată să o apere. Când Devasena rămâne gravidă, el îl eliberează pe Amarendra Baahubali de comanda sa asupra armatei, astfel încât să poată petrece mai mult timp cu soția. Cu toate acestea, a fost o încercare de al bloca pe Amarendra Baahubali de orice putere pe care o deținea în Împărăție; Aceasta devine o altă luptă dintre Devasena și Sivagami, deoarece Devasena îl acuză pe Sivagami de ședere înșelătoare, în timp ce fiul ei ia tot controlul. Încet, toate formele de putere sunt scoase de la Amarendra Baahubali, iar Regina Mama Sivagami a fost împinsă împotriva lui de Bhallaladeva. Odată ce tensiunile ajung la punctul de fierbere la ordinul lui Sivagami, Amarendra Baahubali și Devasena sunt exilați din împărăția forțată să meargă și să trăiască printre țărani.

Cuplul care trăiește acum într-un sat de muncitori este încă fericit că viața lor este suficientă pentru ei. Amarendra Baahubali ajută sătenii, creând instrumente pentru ei, astfel încât ei să nu fie nevoiți să muncească la fel de greu, în timp ce Devasena, după ce a ajuns mai departe în timpul sarcinii, se pregătește pentru nașterea copilului ei.

Înapoi la palat, Bhallaladeva încă paranoic despre influența pe care Amarendra Baahubali o are și ajunge la concluzia că atâta timp cât Amarendra Baahubali este în viață, el reprezintă o amenințare pentru coroana lui. Astfel, el a venit cu un plan care ar fi avut-o pe regina mamă Sivagami, care să ordone moartea lui Amarendra Baahubali. Bhallaladeva a venerat pe Devasenas, Kumara Varma, o conversație între el și tatăl său co-conspirator, Sivagamis convingând însă sotul laș Bijjaladeva (Nassar). Bhallaladeva și tatăl său pretind că au un argument în care vrea să-l ucidă pe Amarendra Baahubali, dar tatăl său se preface că este împotriva planului. Acest nebun Devasenas vărul Kumara Varma în a crede că tatăl Bhallaladevas ar putea fi de încredere și îi cere ajutor pentru ca Amarendra Baahubali să nu fie rănit. Tatăl Bhallaladevas pentru partea sa din planul îl convinge că singura modalitate de a proteja Amarendra Baahubali este de a ucide pe Bhallaladeva. Când planul se desfășoară și Kumara Varma îl atacă pe Bhallaladeva, se dovedește a fi o capcană și Kumara Varma este ucisă. Bhallaladeva se rănește și se duce la mama Reginei, Sivagami. Din moment ce a fost vărul Devasenas care la atacat, el o convinge că Amarendra Baahubali este cea care la trimis pe Kumara Varma ca asasin să-l omoare din gelozia că a pierdut tronul și comanda sa de armată.

Sivagami, încă înfuriată de trădarea lui Amarendra Baahubali că a ales-o pe Devasena peste ea, este acum convinsă că Amarendra Baahubali ar fi capabilă să facă așa ceva ca și asasinarea lui Bhallaladeva. Deoarece Amarendra Baahubali este încă popular printre oameni, el nu poate fi ucis în totalitate, deoarece ar provoca multe lupte interne. Prin urmare, Sivagami, îi ordonă lui Kattappa să-l asasineze liniștit. De vreme ce Kattappa este obligată să servească domnitorul regal, el nu poate refuza ordinea. Planul este de a avea un grup de războinici rătăciți după Kattappa în satul pe care Amarendra Baahubali îl trăiește cu soția lui. În timp ce acest plan se desfășoară, soția lui Amarendra Baahubali dă naștere, dar Amarendra Baahubali este forțată să-și lase soția să meargă și să-l ajute pe Kattappa. Deși războinicii sunt capabili să-l rănească, niciunul nu-l poate omorî. Amarendra Baahubali îi ucide pe toți, iar Kattappa trebuie să-și termine treaba. Când spatele lui Amarendra Baahubali este îndreptat spre Kattappa, el își aruncă sabia în spate. După ce Amarendra Baahubali a murit, Bhallaladeva vine să se uimească peste corpul mort al victoriei sale și își exprimă nivelul de depravare prin hacking la corpul mort cu un topor. Bhallaladeva crede, de asemenea, că Kattappa este câinele său loial și că în zelul său, după ce a câștigat, i se dezvăluie întregul plan ciudat de a-l asista pe Amarendra Baahubali la ordinul Reginei Mamei. Kattappa se grăbește imediat să-i spună Reginei Mamei ceea ce făcuse Bhallaladeva și că Amarendra Baahubali nu a făcut nimic rău. Acest lucru lasă șocul reginei-mamă Sivagami să se înțeleagă în cele din urmă ce a făcut.

Devasena între timp a dat naștere fiului său (tânără Mahendra Baahubali) și, în timp ce se luptă încă, se îndreaptă spre palat cu noul ei copil și este șocată să afle despre moartea soțului ei. Când se întoarce Bhallaladeva, el îi cere mamei să meargă pe balconul palatului și să se adreseze poporului, informându-i despre moartea lui Amarendra Baahubali. În schimb, ea ia copilul afară pe balcon pentru a declara că copilul este noul conducător al regatului și Kattappa ia un jurământ de a-l proteja și de al sluji. Bhallaladeva a fost înfuriată de declarația lui Sivagami, iar atacatorii au atacat-o, dar reușește să scape cu ajutorul lui Kattappa pe o barcă prin canalele de apă care trec prin palatul masiv. În timp ce ea scapă, Bhallaladeva împușcă o săgeată în spate (săgeata pe care am văzut-o la începutul ultimului film) și ea cade în canal / râu, eventual înecată și moartă împreună cu copilul. Devasena, care se luptă încă după naștere, este capturată de Bhallaladeva și închisă în curtea palatului.

Ziua actuală (25 de ani mai târziu)

În prezent, Mahendra Baahubali (De asemenea, interpretat de Prahbas), fiul lui AB și Devasena este înfuriat după ce a auzit povestea a ceea ce sa întâmplat cu părinții săi. El comandă trupele de elite Kattappas, rebelii pe care îi ajutase să-l salveze pe Devasena (din primul film), fără să-și dea seama că era mama sa și toți oamenii din satul său pentru a se pregăti pentru luptă împotriva lui Bhallaladeva și a armatei sale pentru a lua înapoi împărăția.

Când Bhallaladeva află despre amenințarea pe care o poruncește să-i atace trupele și ieșea din palat pe carul său masiv, îl recapătă pe Devasena și se întoarce la palat, închizând podul masiv care duce în palat odată ce se află în siguranță înăuntru.

Mahendra Baahubali și oamenii săi reușesc să pătrundă în oraș prin îndoirea copacilor lungi și folosirea lor ca catapulte pentru a se lansa peste pereții palatului, în timp ce își foloseau scuturile pentru a face o coajă protectoare în jurul lor. Odată ce grupurile o fac în interiorul pereților palatului, podul de desen este deschis pentru restul trupelor pentru a rupe palatul și pentru a lua bătălia în curtea palatului. Mahendra Baahubali merge direct în lupta cu Bhallaladeva. Lupta se potrivește în mod egal cu ambii războinici care arată puterea lor. În timp ce toți ceilalți se luptă cu Devasena, începe ceremonia de sacrificiu pe care Sivagami a terminat-o cu mult timp în urmă. Obstacolele sunt aruncate în calea ei și un pod pe care trebuia să-l traverseze este aprins, dar o cale magică pare să clarifice pentru ea să-și continue călătoria în jurul templului pentru a finaliza ceremonia. Mahendra Baahubali, care în cele din urmă câștigă mâna de sus în lupta sa împotriva lui Bhallaladeva, își împachetează pumnii în lanțuri metalice și dă pe Bhallaladeva în supunere. Bhallaladeva este bătută în zona Devasena a fost ținută captivă timp de douăzeci și cinci de ani. Lemnul pe care îl colectase Devasena era acoperit cu ulei, când gardienii palatului au aprins podul de pe urma. Când Bhallaladeva este bătută pe morman de bastoane de Mahendra Baahubali, Devasena completează călătoria exact acolo unde se află bătut. Ea scapă cărbuni de pe el, punându-i foc.

Suntem avansați în timp la încoronarea lui Mahendra Baahubali. El este binecuvantat de mama adoptiva Sanga (Rohini), iar apoi coroana lui Kings este pusa pe cap de catre mama sa biologica. Filmul se încheie cu Mahendra Baahubali, declarând pace.

Baahubali 2: The Conclusion (2017)
Baahubali 2: The Conclusion (2017)
Baahubali 2: The Conclusion (2017)
Baahubali 2: The Conclusion (2017)
Baahubali 2: The Conclusion (2017)
Baahubali 2: The Conclusion (2017)
Baahubali 2: The Conclusion (2017)
Baahubali 2: The Conclusion (2017)
Baahubali 2: The Conclusion (2017)
Baahubali 2: The Conclusion (2017)
Baahubali 2: The Conclusion (2017)
No links available
No downloads available
loading...
Anonymous121895
fain
Anonymous121895
ooo
Anonymous121895
de groaza
Anonymous121895
iti plac filmele de groaza
Anonymous121912
dap
Anonymous121895
fain
Anonymous121895
not-one-care
Anonymous121895
cine stie niste comedi
Anonymous121895
faine ?
Anonymous121895
noapte buna
Jhonny
Grown Ups
Jhonny
1 si 2
Anonymous157493
33
Anonymous157493
33
Anonymous157493
225
Anonymous157493
44765
Anonymous160491
hey
Anonymous161465
videomega.tv took too long to respond. ce inseamna asta?
Anonymous161465
blush
Anonymous165559
muie
Anonymous166863
ce?
Anonymous166863
de care?
Anonymous166863
smile
Anonymous177640
helloo
Anonymous177640
ce faceti baietiii
Anonymous187036
bine
Anonymous187036
anybody here ?
Anonymous187124
yaa
Anonymous189828
sal
Anonymous189828
The Brothers Bloom
Powered by Wise Chat

Stiri

Like sau Plus & Share !

Afla noile filme si actualizari surse server pe FB sau G+=> click Like sau Plus !