Filme Online HD si Seriale Subtitrate in Romana, 2017, 2016, 2015, 2014 gratis

King Arthur: Legend of the Sword 2017

ActiuneAventuraDramaFilme Online

IMDB: /10 votes

22

Report error

King Arthur: Legend of the Sword 2017 online subtitrat, este un film din anul 2017.

Mordred, un vrăjitor de fier, și armatele sale asistă la Camelot, încercând să stabilească dominația maghiarilor care acționează magie asupra omenirii. Uther Pendragon, rege al britanicilor, infiltrează bârlogul lui Mordred și îl înfurie, distrugându-și forțele și salvând pe Camelot. Mai târziu în acea seară, fratele furios al lui Uther, Vortigern, care operează pe tron, orchestrează o lovitură de stat și își sacrifică soția Elsa în vrăjitoarele maritime pentru a chema un cavaler de demon, care îl ucide pe soția lui Uther și îl ucide în luptă. Singurul supraviețuitor este fiul lui Uther, care se îndepărtează într-o barcă și în cele din urmă se termină în Londinium, unde este găsit și ridicat de prostituate, care îl numesc Arthur.

Arthur crește într-un luptător calificat și om pe străzi, alături de prietenii lui Tristan și Backlack. Cei trei se confruntă cu un grup de vikingi condus de Kjartan, care au maltratat una dintre prostituate, forțându-i să-i plătească un salariu de un an pentru comportamentul lor. Ulterior, bordelul este percheziționat de negri, de slujitorii lui Vortigern, iar Arthur află că vikingii erau oaspeți ai regelui și îi ataca, deci constituie o crimă împotriva lui personal. Arthur încearcă să scape de oraș, dar este prins și pus pe o navă cu sute de alți bărbați. El învață că în apropierea castelului din Vortigern a apărut o sabie mistică și magică, iar Blacklegii îi obligă pe toți oamenii de vârsta lui Arthur să încerce să-l tragă din piatra înconjurătoare. Când Arthur încearcă, el scoate sabia și este repede copleșit de puterea vastă pe care o conține. Vortigern se întâlnește cu el în temniță, dezvăluind adevărata lui descendență. Între timp, o femeie, identificându-se ca un acolit al lui Merlin, se întâlnește cu fostul general al lui Uther, Sir Bedivere. Ea este menționată doar ca mage.

La execuția lui Arthur, planificată de Vortigern, magicianul folosește magia pentru a face o diversiune în timp ce Percival și Rubio, doi dintre oamenii lui Bedivere, îl salvează pe Arthur. Luat în ascunzătoarea lui Bedivere, Arthur refuză inițial să-i ajute, dar curând se prăbușește din nou când încearcă să-și folosească sabia. Suspectând că nu are voința de al controla, mage îl convinge pe Bedivere să-l ia pe Arthur în „Negre”, tărâmul în care, cu ani mai devreme, Merlin a distrus turnul lui Mordred, în contradicție cu întunericul lui. Se dezvăluie că Vortigern a fost responsabil de convingerea lui Mordred să se revolte împotriva umanității, devenind gelos de puterea lui Uther. Arthur, după ce a restaurat magia sabiei, se întoarce hotărât să distrugă Vortigen pentru crimele sale.

Împreună cu prietenii și cu oamenii lui Bedivere, Arthur face o serie de ambuscade și atacuri pentru a forța Vortigern să se ascundă. Conștient de faptul că slujba sa este spion pentru Bedivere, Vortigen anunță planurile de a se întâlni cu baronii săi în Londraium, trimițând un dublu corp în locul lui. Rebelii își dau seama imediat de înșelăciune, dar atacă oricum, ceea ce făcea parte din planul său. În acest proces, Rubio este capturat în timp ce Backlack este grav rănit și lăsat în urmă. Ceilalți se refugiază într-o școală de luptători, condusă de mentorul lui George, unde sunt rapid depășiți de negri. Văzând mage-ul ținut la picior, Arthur este depășit de furia sa și dezlănțuie potențialul lui Excalibur, ucidându-i pe toți soldații inamici. Pe măsură ce căderile de noapte și revoltele izbucnesc peste tot în Londra, rebelii se adăpostesc într-o casă sigură, în care curând se alătură Backlack și fiul său albastru.

Știind că este rănit mortal, Backlack îndeamnă ceilalți să continue și promite că va veni în curând după ei. Fără să știe, comandantul lui Blacklegs, Mischief John, îl urmărea pe Backlack rănit și el și Vortigern îl interoghează pentru informații. Blue se strecoară înapoi și, când este prins, încearcă să le blufeze că este pur și simplu un muncitor care vine să-și facă trecerea. Dar nu poate să mențină mascarada atunci când tatăl său este amenințat. Arthur se întoarce și reușește să salveze pe Blue, dar nu înainte ca Blue să-și supravegheze moartea tatăl.

După aceea, Arthur, rușinat de eșecurile sale, aruncă sabia într-un lac și intră în pădure. Când se oprește la o mlaștină mică, Lady of the Lake îl trage în regiune și îi arată o viziune a viitorului, unde Anglia a fost distrusă de regula lui Vortigern, iar oamenii sunt lăsați să sufere în mizerie. Recunoscând că numai el poate pune capăt domniei unchiului său, Arthur se reuneste cu Bedivere, George și Percival. Când se întorc în ascunzătoarea rebelilor, ei descoperă totuși că toți aliații lor au murit, Vortigern le-a găsit datorită informațiilor furnizate de Rubio. Ei se întâlnesc cu căpitanul, care transmite un mesaj de la rege: Dacă Arthur nu se preda în timpul căderii de noapte, atât mageul cât și Albastrul vor muri. Bedivere îl poate elibera pe acesta în schimbul faptului că Arthur sa predat atât el, cât și sabia.

La fel cum Vortigern este pe punctul de a-și ucide nepotul, un șarpe uriaș controlat de atacurile magei și devorează căpitanul și oamenii săi, în timp ce ceilalți eliberează deținuții din Vortigern și îi conduc într-o revoltă împotriva Negrelor. Un Vortigern disperat își sacrifică singura fiică și se transformă în cavaler demon, confruntându-l pe Arthur într-o dimensiune separată. În ciuda talentului său de luptă, Arthur este rapid bătut. Așa cum urmează să se supună, el este martor la o clipă în care tatăl său a fost lovit, transformându-și propriul corp în piatră, pentru a împiedica Vortigern să scoată sabia. Arthur smulge sabia înainte să-l lovească pe Uther, care îi dă dreptul să o folosească. Arthur distruge apoi arma lui Vortigern și îl ucide violent.

După aceea, Arthur, George și Percival încep să construiască masa rotundă, unde se vor întâlni Arthur și cavalerii săi. Arthur dizolvă, de asemenea, pactul lui Vortigern cu Vikingii, declarând că trebuie să respecte puterea Angliei dacă doresc să evite războiul. Albastru și prostituatele ajung cu coroana lui Uther, pe care Arthur o acceptă. Regele Arthur se adresează apoi noului său subiect, ținând sabia în aer.

Link PlayerNu uita, poate iti prind bine aceste sfaturi!

  • Fiecare film de pe site are una sau mai multe surse. Daca o sursa se vede slab, subtitrarea e varza sau se încarca foarte greu, încearca alta.
  • Pentru o mai buna experien?a de vizionare a filmului, da Play, apoi apasa Pauza ?i lasa filmul a?a (pauzat) vreo 2-5 minute. În acest timp, filmul se va încarca în buffer ?i astfel, la play nu vor mai aparea întreruperi.
  • Va rog sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
  • Pentru orice probleme aparute, po?i folosi caseta de comentarii de sub film în mod civilizat (fara sa-?i bagi nimic).
  • Va dorim vizionare placuta!
No links available
No downloads available
loading...
Anonymous121895
fain
Anonymous121895
ooo
Anonymous121895
de groaza
Anonymous121895
iti plac filmele de groaza
Anonymous121912
dap
Anonymous121895
fain
Anonymous121895
not-one-care
Anonymous121895
cine stie niste comedi
Anonymous121895
faine ?
Anonymous121895
noapte buna
Jhonny
Grown Ups
Jhonny
1 si 2
Anonymous157493
33
Anonymous157493
33
Anonymous157493
225
Anonymous157493
44765
Anonymous160491
hey
Anonymous161465
videomega.tv took too long to respond. ce inseamna asta?
Anonymous161465
blush
Anonymous165559
muie
Anonymous166863
ce?
Anonymous166863
de care?
Anonymous166863
smile
Anonymous177640
helloo
Anonymous177640
ce faceti baietiii
Anonymous187036
bine
Anonymous187036
anybody here ?
Anonymous187124
yaa
Anonymous189828
sal
Anonymous189828
The Brothers Bloom
Powered by Wise Chat

Stiri

Like sau Plus & Share !

Afla noile filme si actualizari surse server pe FB sau G+=> click Like sau Plus !