Filme Online HD si Seriale Subtitrate in Romana, 2017, 2016, 2015, 2014 gratis

The Zookeeper’s Wife (2017)

BiograficDramaIstoric

IMDB: /10 votes

17

Report error

The Zookeeper’s Wife (2017) online subtitrat, este un film din anul 2017. Dr. Jan Żabiński (Johan Heldenbergh) și soția sa, Antonina (Jessica Chastain), sunt păzitorii grădinii zoologice din Varșovia (Miejski Ogród Zoologiczny), una dintre cele mai mari și mai prolifice grădini zoologice din Europa anilor 1930. În calmul din septembrie 1939, Antonina deschide porțile grădinii zoologice. Orele înainte ca grădina zoologică să se deschidă pentru o zi, o mulțime se adunase deja pentru a vedea numeroasele specii expuse în grădina zoologică. Jan este directorul grădinii zoologice din Varșovia și se confruntă cu progresele disprețuitoare și totuși invidioase ale dr. Lutz Heck (Daniel Brühl), șeful Zoo-ului din Berlin și „zoologul lui Hitler”.

La 1 septembrie 1939, Antonina și fiul său Ryszard (Timothy Radford și mai târziu, Val Maloku) sunt martori șocați de bombardarea aeriană din Varșovia, în timp ce forțele germane furtună Polonia. Gradina zoologica nu este scutită; Bombe raze cuștile și ucid multe dintre animale. Cum rezistența poloneză se prăbușește în condiții copleșitoare, doctorul Heck ajunge la grădina zoologică, rugându-l pe Antonia să-l lase să salveze specimenele „premiu”. Antonina acceptă cu reticență, dar apoi află că motivele lui sunt suspecte. Odată cu debutul iernii, Heck apare din nou, de data aceasta pentru a sacrifica toate animalele rămase în casă, pe care le declară că este un act de milă, cu siguranță că vor muri în frig. Heck, cu toate acestea, are o anumită încântare în tragere un vultur însuși, apoi în mod ocazional spunând un ajutor să-l umplu.

Varșovia devine scena unei revolte monstruoase. Evreii sunt desemnați înaintea magazinelor lor, iar magazinele sunt jupuite și, în cele din urmă, sunt aduse în ghetou. Împreună cu doi dintre prietenii lui Zabinskis, Maurycy Fraenkel (Iddo Goldberg) și partenera sa, Magda Gross (Efrat Dor), caută un refugiu nu pentru ei înșiși, ci pentru o colecție de insecte notabile. Antonina face o ofertă neobișnuită de a adăposti Magda într-un dulap la mansardă. Jan și soția lui iau seama de ceea ce ar însemna sfidarea naziștilor, dar a ajuns la conștiința că pot salva o singură viață.

Odată cu închiderea permanentă a grădinii zoologice, Jan și Antonia îl caută pe Heck, care a înființat acum sediul la Varșovia pentru cercetările sale inovatoare în domeniul creșterii animalelor. Zabinskis face o propunere îndrăzneață de a transforma restul structurilor într-o fermă de porci pentru a oferi în cele din urmă hrană pentru forțele de ocupație. Intrigat, Heck caută de asemenea o casă pentru experimentele sale diabolice în ceea ce privește recrearea fiarelor vechi. [Nota 2]

Zabinskis elaborează un plan elaborat pentru a evita evreii din ghetou. În timp ce încerca să salveze un grup de evrei, Jan descoperă o tânără, Urszula (Shira Haas), care tocmai a fost violată de doi polițiști nazisti.

Żabiński continuă să salveze mai mulți evrei și sunt chiar capabili să ascundă femeile ca arieni prin albirea părului lor. Cu toate acestea, în 1942, naziștii încep să deporteze evreii din ghetou și din lagărele de detenție. Jan este devastat să vadă copii mici care sunt puși în mașini de bovine, ducând la lagăre.

În 1943, două femei pe care Antonina le-au deghizat în arieni au fost descoperite, arestate și executate în mijlocul străzii. După ce a auzit incidentul, Antonina hotărăște că este prea periculos să deghizăm oamenii ca arieni. Câteva luni mai târziu, după o revoltă nereușită, naziștii anunță că vor arde ghetoul. În timp ce evreii din gospodăria Żabiński sărbătoresc Paștele, naziștii ardeau Ghetoul, ucigându-i pe toți evreii rămași înăuntru.

Câteva luni mai târziu, Antonina a rămas însărcinată și a dat naștere unei fetițe pe care Ryszard la numit pe Teresa. Pe măsură ce Heck îi place lui Antonina, Jan participă la revolta din Varșovia, în care este împușcat în gât și capturat.

Doi ani mai târziu, în ianuarie 1945, când trupele sovietice avansează, naziștii încep să evacueze Varșovia, iar într-o ultimă încercare de a afla unde este soțul ei, Antonina îl vizitează pe Heck pentru ai ajuta. Cu toate acestea, Heck refuză și îi dezvăluie lui Antonina că, odată, a auzit-o pe Ryszard spunând „Hitler ist kaputt” și îl învinovățește pe Antonina pentru activitatea de rezistență. Atunci, Heck îl atacă pe Antonina și, pe măsură ce urmează să o violeze, află că într-adevăr ascundea evrei. Ea poate apoi să scape și să îi avertizeze pe prietenii ei la timp pentru a scăpa. Când Heck sosește cu oamenii săi, vede desene pe pereții stelelor galbene și, în represalii, îl atacă pe Ryszard și îl ține la arma. Antonina îl cere să nu o ucidă pe Ryszard, iar Heck se răzbună, lăsând grădina zoologică pentru totdeauna. Antonina stabilește apoi unul dintre subiecții de testare al lui Heck, un bizon tânăr, și îl duce în pădure.

La patru luni după predarea nazistă, Varșovia începe să fie reconstruită. Antonina începe de asemenea să reconstruiască grădina zoologică, împreună cu Urszula, Magda, Maurycy și altele. Jan se întoarce acasă și se reuneste cu Antonina și copiii săi. Żabiński sunt văzuți atunci să picteze stelele lui David pe toate cuștile din grădina zoologică.

Cu puțin înainte de sfârșitul războiului din Europa, Heck sa întors la Berlin, doar pentru a-și găsi grădina zoologică distrusă de bombardamentele aliate. Se arată, de asemenea, că eforturile sale de a recrea animalele dispărute au eșuat. Żabińskis au fost în cele din urmă recunoscuți de Yad V’shem pentru faptele lor drepte și sfidarea împotriva naziștilor.

Link PlayerNu uita, poate iti prind bine aceste sfaturi!

  • Fiecare film de pe site are una sau mai multe surse. Daca o sursa se vede slab, subtitrarea e varza sau se încarca foarte greu, încearca alta.
  • Pentru o mai buna experien?a de vizionare a filmului, da Play, apoi apasa Pauza ?i lasa filmul a?a (pauzat) vreo 2-5 minute. În acest timp, filmul se va încarca în buffer ?i astfel, la play nu vor mai aparea întreruperi.
  • Va rog sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
  • Pentru orice probleme aparute, po?i folosi caseta de comentarii de sub film în mod civilizat (fara sa-?i bagi nimic).
  • Va dorim vizionare placuta!
No links available
No downloads available
loading...
Anonymous121895
fain
Anonymous121895
ooo
Anonymous121895
de groaza
Anonymous121895
iti plac filmele de groaza
Anonymous121912
dap
Anonymous121895
fain
Anonymous121895
not-one-care
Anonymous121895
cine stie niste comedi
Anonymous121895
faine ?
Anonymous121895
noapte buna
Jhonny
Grown Ups
Jhonny
1 si 2
Anonymous157493
33
Anonymous157493
33
Anonymous157493
225
Anonymous157493
44765
Anonymous160491
hey
Anonymous161465
videomega.tv took too long to respond. ce inseamna asta?
Anonymous161465
blush
Anonymous165559
muie
Anonymous166863
ce?
Anonymous166863
de care?
Anonymous166863
smile
Anonymous177640
helloo
Anonymous177640
ce faceti baietiii
Anonymous187036
bine
Anonymous187036
anybody here ?
Anonymous187124
yaa
Anonymous189828
sal
Anonymous189828
The Brothers Bloom
Powered by Wise Chat

Stiri

Like sau Plus & Share !

Afla noile filme si actualizari surse server pe FB sau G+=> click Like sau Plus !