Filme Online HD si Seriale Subtitrate in Romana, 2017, 2016, 2015, 2014 gratis

Wonder Woman (2017) – Femeia Minune

ActiuneAventuraFantezieFilme Online

IMDB: /10 votes

19

Report error

Wonder Woman (2017) – Femeia Minune online subtitrat este un film Actiune, Aventura si Fantastic din anul 2017.
În scena de deschidere din Paris, în prezent, Diana Prince (Gal Gadot) vizitează Luvru ca o camionetă de la Wayne Enterprises. Ea primește o servietă trimisă de Bruce Wayne. În interior este o fotografie veche a lui Diana alături de patru bărbați în timpul Primului Război Mondial. Cu imaginea este o notă de la Bruce spunând că ar dori să audă povestea din spatele tabloului.

În copilărie, Diana (interpretată de Lilly Aspell) a crescut pe insula Themyscira alături de amazoanele puternice, un clan războinic complet feminin. Se uită la antrenamentul războinic pe teren, sub General Antiope (Robin Wright). Diana vrea să fie un luptător ca restul Amazonilor, dar mama ei, regina Hippolyta (Connie Nielsen), interzice fiicei ei să se antreneze.

Hippolyta îl ia pe Diana și îi spune povestea despre zei. Zeus a condus cerurile și a privit omenirea cu respect, dar Ares, zeul războiului, a căutat să corupă omenirea și să-i facă să se rupă unii pe alții în luptă. Ceilalți zei s-au luptat împotriva lui Ares, dar ia ucis pe toți. Cu răsuflarea lui moartă, Zeus a aruncat-o pe Ares în lumea omului și apoi a falsificat o armă care poate distruge odată pentru totdeauna Ares. El le-a dat, de asemenea, Amazoanelor casa lor pe Themyscira pentru a le ascunde de restul lumii. Hippolyta arată Dianei sabia puternică cunoscută sub numele de ucigașul lui Dumnezeu. Cu ea, Ares poate fi ucis, dar Hippolyta speră că nu va veni un timp pentru Diana sau oricine altcineva să o folosească.

Antiope îl convinge pe Hippolyta să o lase să-l antreneze pe Diana, dorindu-i să fie pregătită să se confrunte cu Ares, pentru că toți știu că încă mai este acolo. Hippolyta este de acord cu reticență. De-a lungul anilor, Antiope supune Dianei instruirii dure și intense în domeniu. Când ajunge la maturitate, Diana continuă antrenamentul pentru a fi la fel de feroce ca și ceilalți amazoni. În timpul unei ședințe, Antiope îl împinge pe Diana din greu cu spiritele ei, ducând-o pe Diana să se apere apărându-și sabia cu mănușile ei. Aceasta face ca Antiope să zboare înapoi și să se rănească. Diana arată o mare remușcare pentru faptul că îi dăunează lui Antiope. Părăsește rușinea, dar Antiope nu este deloc supărat.

Diana se îndreaptă spre o stâncă. În depărtare, un avion trece prin bariera în Themyscira înainte de a se prăbuși în ocean. Diana se scufundă în apă și înoată spre avion. Un pilot pe nume Steve Trevor (Chris Pine) se scufundă, deoarece nu se poate desprinde de scaunul lui. Diana îl scoate din avion și îl duce la țărm. Pe măsură ce ea este surprinsă să vadă un bărbat pentru prima dată, soldații germani care o urmăresc pe Steve o trec și peste barieră. Amazoanele ajung în timp ce o găsesc pe Diana cu Steve, dar și pe germani. Amazoanele își pregătesc săgețile, iar germanii își focalizează puștile. Săgețile sunt lansate și focurile sunt arse. Germanii ajung la mal și se luptă cu Amazoanele. Mai mulți amazoni sunt împușcați în timp ce germanii se dau ușor. Antiope arde trei săgeți simultan pentru a ucide trei soldați. Un soldat și-a îndreptat arma spre Diana, iar Antiope sare să ia lovitura. Diana se îndreaptă spre partea lui Antiope. În timp ce moare, ea îi spune lui Diana că este timpul să-l dăm pe ucigașul lui Dumnezeu.

Steve este interogat în fața tuturor amazoanelor cu Lasso de Adevăr. El este forțat să mărturisească că este un spion cu forțele aliate. Steve explică amazoanelor despre primul război mondial și cum a aflat despre un plan sinistru al generalului german Erich Ludendorff (Danny Huston) și al chimistului său șef, Dr. Isabel Maru, actorul Dr. Poison (Elena Anaya). Ei construiesc o nouă arma biologică, pe care Steve o pretinde că este diferită de ceea ce a văzut înainte și le spune Amazoanelor că sunt în mai mare pericol decât își dau seama. Steve a acționat ca spion în armata germană, înainte de a fura notebook-ul lui Maru și a zburat cu el, în timp ce distrugea alte avioane ale germanilor până când l-au urmat pe insulă. Diana înțelege că trebuie să fie lucrarea lui Ares.

Lui Steve i se permite să se scalde în fântâna Amazonilor pentru a se reface. Diana intră și, accidental, îl vede nud. Ea întreabă ce „asta” este, iar Steve spune că este ceasul tatălui său, despre care spune că urmează să-l lase să știe ce să facă în acea zi. Diana este confuză de dispozitiv și de utilizările sale.

Totuși, temându-se că Ares se află în spatele războiului, Diana își ia scutul, lasso, și apoi ia sabia lui Dumnezeu din ușa sa, împreună cu costumul ei de luptă. Se duce să-i spună lui Steve că o va ajuta să ajungă acasă dacă o va duce la Ares. Cei doi se îndreaptă spre țărm, dar sunt abordați de Hippolyta și de alți amazoni. Diana insistă că ea merge acolo să oprească Ares și să pună capăt războiului. Hippolya îmbrățișează ultima dată fiica ei și îi spune că ea a fost întotdeauna cea mai mare dragoste, dar astăzi ea este cea mai mare durere a ei. Dupa plecarea lui Diana si a lui Steve, Hippolyta se confrunta cu un Amazon pe care Diana nu-l poate sti ce este cu adevarat, altfel Ares o va gasi mai repede.

Diana și Steve sosesc la Londra. Cei doi se întâlnesc cu secretara lui Steve, Etta Candy (Lucy Davis). Înainte de a putea livra notebook-ul lui Maru către superiorii lui Steve, ei îl găsesc pe Diana ca un tinuta potrivită pentru a purta, astfel încât să se poată amesteca în timp. Diana și Steve sunt apoi înconjurate de niște bărbați într-o alee. Își desenează armele, dar Diana le bate pe toate, chiar lăsându-l pe Steve să lovească ultimul tip.

Ludendorff se întâlnește cu Maru în laboratorul ei. Ea a dezvoltat un nou tip de gaz pentru general, astfel încât să-și poată menține super-puterea. Apoi, Maru se întâlnește cu o formulă pe masa ei, pe care o crede că este descoperirea pe care o căuta.

Diana și Steve s-au îndreptat spre o întâlnire între Sir Patrick Morgan (David Thewlis), care intenționează să negocieze un armistițiu cu Germania. Bărbații din cameră sunt imediat distrași de prezența Dianei. Steve este nevoită să o ia afară. Mai târziu, îl prezintă pe Sir Patrick cu notebook-ul. Deoarece scrisul este în Sumerian, Steve are Diana (care vorbește sute de limbi) care o traduc pentru ceilalți bărbați. Ei învață că Ludendorff și Maru intenționează să creeze un nou tip de gaz de muștar pe bază de hidrogen, care ar fi mult mai letal pentru soldați. După ce a aflat că generalul britanic plănuiește să-și trimită trupele la Frontul de Vest și să meargă la moarte, Diana se înfurie și îi spune generalului că un bun lider se va lupta alături de oamenii săi. Steve îl scoate din nou pe Diana în timp ce îi spune că crede că Ludendorff este deghizat de Ares. Steve îi spune lui Diana că o va duce personal la Front.

Steve îl aduce pe Diana să-și întâlnească colegii de echipă. Mai întâi se opresc la un pub și îl găsesc pe Sameer (Said Taghmaoui), un spion care este imediat atras de Diana. Înainte este Charlie (Ewen Bremner), despre care Steve spune că este un stăpânit calificat, dar îl găsesc pe el să fie bătut de un alt bărbat pentru că ia luat accidental paharul. Omul încearcă să-l împuște pe Charlie, dar Diana intervine și bate omul în jos. Cei patru se îndreaptă spre întâlnirea Șeful (Eugene Brave Rock), un contrabandist.

Ludendorff se întâlnește cu unii dintre camarazii săi pentru a discuta ceea ce a planificat. După ce au exprimat unele îndoieli și lipsă de încredere în lucrarea sa, Ludendorff și Maru își demonstrează munca prin aruncarea bombei cu gaze în cameră, ucigând toți bărbații.

Echipa ajunge la Front. Ei trec prin tranșee și Diana vorbește unei femei locale care este distrasă de ceea ce a fost luat de la armata germană. Nu mai vrea să mai aștepte, Diana își dă cutia și iese pe câmpul de luptă cu armura ei. Soldații germani încep să aprindă asupra ei, dar ea își deflectează cu ușurință gloanțele cu mănușile ei. Diana continuă să bată soldații inamici în timp ce Steve și echipa lui urmează. Odată ce scoate majoritatea soldaților de pe teren, bărbații îl ajută pe Diana să sară într-un turn de lunetist, pe care îl demolează instantaneu. Orașul sărbătorește și îi înveselește pe Diana.

Steve află mai târziu că Ludendorff va participa la o gală a doua zi. El are Etta localizează zona pentru el, dar Sir Patrick îl îndeamnă pe Steve să nu meargă înainte și să o facă. Steve îl ignoră. Apoi îi spune lui Diana despre gală și cum ar fi nepregătită pentru ea, așa că o arată ei cum să danseze. Se urcă într-o cameră pentru a fi singuri și au un sărut.

Echipa se îndreaptă spre gală în deghizare. Steve pretinde că este un ofițer german, iar Sameer este șoferul său, pe măsură ce improvizează intrarea fără o invitație. Diana găsește o femeie speriată și își fură rochia. Steve încearcă să-l vorbească pe drăguț pe Maru pentru a obține mai multe informații, dar el devine distras atunci când vede că Diana intră în rochia albastră. Diana îl vede pe Ludendorff și se pregătește să-l ucidă, dar Steve o oprește de a nu-și face rost de plan. Cu toate acestea, Ludendorff continuă să lanseze bombe cu gaze în orașul din apropiere. Diana merge mai departe, dar este prea târziu. Ea vede orașele moarte pe străzi și nu poate decât să privească cu disperare. Steve rulează și Diana este supărată pe el pentru că nu la lăsat să o ucidă pe Ludendorff înainte de asta.

Se știe că Ludendorff intenționează să utilizeze un avion pentru a arunca în Londra câteva bombe cu gaze. Diana se îndreaptă spre o bază aeriană unde soldații germani se pregătesc pentru atacul lor. Diana bate niște soldați înainte de a-și face drumul spre Ludendorff. Inhalează gazul lui Maru și luptă cu Diana. Ludendorff face o luptă bună până când ajunge la acoperiș. Diana izbucnește și lovește Ludendorff cu ucigașul lui Dumnezeu. El moare, dar Diana vede că soldații continuă să împingă bombe cu gaze în avion.

Steve apare și Diana este confuză de ce războiul nu se termină dacă ar ucide pe Ares. Steve spune că poate războiul nu este rezultatul unui zeu, ci mai degrabă că există oameni răi acolo. Pleacă și Diana se uită în biroul lui Ludendorff pentru al vedea pe Sir Patrick. Diana înțelege că el este cu adevărat Ares. El îi spune lui Diana cum a oferit doar o influență secretă oamenilor ca Ludendorff și Maru pentru a-și face treaba, dar a fost răul propriu, precum și întunericul altor oameni, care au dus la război. Diana încearcă să-l ucidă pe Ares cu sabia, numai pentru al distruge. El îi spune lui Diana că ea este adevărata armă falsificată de Zeus. Este adevăratul ucigaș al lui Dumnezeu. Folosind Lasso, Ares arată Diana ce se poate întâmpla dacă se va alătura și dacă va scăpa lumea omenirii. Refuză și încep să lupte.

Steve și echipa lui treceau peste germani. Ei consideră că împușcă avionul, dar explozia ar ucide pe cineva în 50 de metri. Așa cum lupta lui Diana și a lui Ares se întinde pe asfalt, Steve o conduce pe Diana, spune ceva rapid și îi dă ceasul tatălui său. El aterizează avionul bombardier și zboară. Pe măsură ce ajunge destul de înalt, Steve urmărește arma la bombe. El ia un moment să ia în considerare ceea ce face, dar el știe ce trebuie să facă. El împușcă bombe, sacrificându-se în timp ce avionul aruncă în aer. Diana vede asta și strigă în agonie. Ares folosește doar acest lucru pentru a încerca să o alunge și mai mult pentru a se alătura lui în timp ce-și dă armura. Ares îl aduce pe Maru înaintea Dianei și înlătură masca lui Maru pentru a-și dezvălui chipul desfigurat. Încearcă să-l convingă pe Diana să o omoare. Diana ridică un tanc, dar își amintește ce i-a spus Steve. El a spus că poate salva ziua, dar poate salva lumea. El ia spus că o iubește înainte de a lua avionul. Diana părăsește rezervorul și îl lasă pe Maru să dispară. Diana îi spune lui Ares că ea crede în dragoste. Ares izbucnește o explozie de energie la Diana, dar o absoarbe cu mănuși și o direcționează spre Ares, distrugându-l pentru totdeauna. Soldații sunt apoi rupți de corupție.

Toată lumea sărbătorește sfârșitul războiului. Diana vede un zid al eroilor căzuți, inclusiv Steve.

Înapoi în prezent, Diana trimite un mesaj către Bruce Wayne, mulțumindu-i pentru fotografie și lăsându-i să păstreze o bucată de Steve. Vocea ei de atunci se asigură că va continua să-și dedice viața în fața justiției. Cu asta, Diana sare peste cer să-și continue munca ca … WONDER WOMAN…………….mai multe pe filmele-mele.com

Sursa: Filme Online HD


No links available
No downloads available
loading...
Anonymous121895
fain
Anonymous121895
ooo
Anonymous121895
de groaza
Anonymous121895
iti plac filmele de groaza
Anonymous121912
dap
Anonymous121895
fain
Anonymous121895
not-one-care
Anonymous121895
cine stie niste comedi
Anonymous121895
faine ?
Anonymous121895
noapte buna
Jhonny
Grown Ups
Jhonny
1 si 2
Anonymous157493
33
Anonymous157493
33
Anonymous157493
225
Anonymous157493
44765
Anonymous160491
hey
Anonymous161465
videomega.tv took too long to respond. ce inseamna asta?
Anonymous161465
blush
Anonymous165559
muie
Anonymous166863
ce?
Anonymous166863
de care?
Anonymous166863
smile
Anonymous177640
helloo
Anonymous177640
ce faceti baietiii
Anonymous187036
bine
Anonymous187036
anybody here ?
Anonymous187124
yaa
Anonymous189828
sal
Anonymous189828
The Brothers Bloom
Powered by Wise Chat

Stiri

Like sau Plus & Share !

Afla noile filme si actualizari surse server pe FB sau G+=> click Like sau Plus !