Filme Online HD si Seriale Subtitrate in Romana, 2017, 2016, 2015, 2014 gratis

On Body and Soul

DramaFilme 2017

IMDB: /10 votes

46

Report error

On Body and Soul online subtitrat. Despre trup și suflet” este o poveste de dragoste atipică, între doi introvertiți care descoperă, printr-o întâmplare, că au același vis în fiecare noapte. Endre este directorul financiar al unui abator unde Maria este transferată pentru a se ocupa de controlul calității. Un incident intern îl determină pe Endre să aducă un psiholog care să intervieveze angajații. Află astfel că, în fiecare noapte, ei doi visează același vis. Ceea ce la început părea să fie o întâmplare se transformă într-o frumoasă poveste despre emoție și iubire dar, mai ales, despre doi oameni care învață să-și exprime adevăratele sentimente, în ciuda barierelor pe care și le-au impus ei înșiși.Cuvintele “O să vă văd în visele mele” sunt o poveste strălucitoare, care afectează o nouă rotire în filmul “On Body and Soul online subtitrat”, o poveste extrem de excentrică, dar intermitentă, uimitoare, care marchează o revenire singulară la filmul regizorului regizor Ildikó Enyedi După un decalaj de 18 ani. Evocând atracția foarte lentă dintre doi lucrători abatoriți singuratici care pur și simplu nu se pot conecta în lumea reală la fel de intim ca și în visurile pe care le împărtășesc în mod misterios, filmul lui Enyedi îmbină cu capriciu poetic plin de durere cu stadiile realității brute viscerale: Suficient să spui abatorul Setarea nu este neexploatată.

Dacă aceste înregistrări duel reflectă cu claritate elementele corpului și sufletului titlului, contrastul dintre ele este mai formal decât cel care iluminează emoțional. De-a lungul a aproape două ore, între timp, filmul este ciudat și are o poveste de poveste care pierde o parte din mojo.Enyedi rămâne cunoscută cel mai bine pentru publicul de film pentru debutul său din 1989, dramă lirică înfrântă-gemeni “My Twentieth Century”, care și-a câștigat distribuția internațională și Camera d’Or la Cannes. Deși Helmer a continuat să lucreze în televiziune și documentar de la finalizarea ultimei sale trase, “Simon the Magician”, în 1999, “On Body and Soul” va fi îmbrățișat călduros ca un proiect de revenire de către programatori de festivaluri mondiale.

Vizioneaza On Body and Soul online subtitrat hd in limba romana

Premiera 30 iunie 2017

Trailer 1

Nu uita, poate iti prind bine aceste sfaturi!

  • Fiecare film de pe site are una sau mai multe surse. Daca o sursa se vede slab, subtitrarea e varza sau se încarca foarte greu, încearca alta.
  • Pentru o mai buna experien?a de vizionare a filmului, da Play, apoi apasa Pauza ?i lasa filmul a?a (pauzat) vreo 2-5 minute. În acest timp, filmul se va încarca în buffer ?i astfel, la play nu vor mai aparea întreruperi.
  • Va rog sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
  • Pentru orice probleme aparute, po?i folosi caseta de comentarii de sub film în mod civilizat (fara sa-?i bagi nimic).
  • Va dorim vizionare placuta!

Sfaturi Rapide !

I.Daca video-ul merge greu !

1. Apasati play, apoi pauza asteptati 5-15 min, apoi apasati din nou play sau alegeti alt server !

II.Nu apare subtitrarea !

2.Cand apare playerul apasati butonul "CC" si urmati pasi de acolo (fie se activeaza, fie puteti selecta limba).

3. La unele playerel nu exista butonul "CC," dar este inlocuit fie de un "patratel cu codita in jos", fie butonul "Setari".

Sau apasa aici pentru sfaturi mai detaliate !


"!!!" - Atentie - "!!!"
Datorita plangerilor DMCA si pentru a nu fi site-ul inchis s-a pus link in player la film catre un alt site cu surse => secret-gateway (not affiliated) - nu va speriati, urmati pasi de acolo si nu veti avea probleme !

Due to DMCA complaints and not to be the closed site link to another site with sources => secret-gateway - do not be scared, follow the steps there and you will not have problems !

loading...

No links available
No downloads available
loading...

Chat

No messages.
Publish🙂
😉😐😡😈🙂😯🙁🙄😛😳😮😆💡😀👿😥😎😕

Like sau Plus & Share !

Afla noile filme si actualizari surse server pe FB sau G+=> click Like sau Plus !
loading…