Filme Online HD si Seriale Subtitrate in Romana, 2017, 2016, 2015, 2014 gratis

Wonder Woman (2017)

ActiuneAventuraFantezieFilme Online

IMDB: /10 votes

105

Report error

Moved here – Mutat Aici: http://filmeonlinefullhd.com/9029/wonder-woman-2017

Wonder Woman online subtitrat este un film de actiune din anul 2017. Din stirpea amazoanelor, neînfricata prințesă Diana din Themyscira a fost dăruită de zei cu nenumărate calități, devenind Wonder Woman. Extraordinare aventuri o așteaptă pe războinica celebră atât pentru curajul în luptă, cât și pentru bunătatea ei. Exista unele aspecte pe care ar trebui sa le stim despre acest film magnific. Ca de exemplu, scenariul acestui film a inceput sa fie in curs de dezvoltare inca din anul 1996, cand Ivan Reitman a fost sugerat ca si scriitor al scenariului. In anul 2001, Silver Pictures l-a sugerat ca si scriitor pe Todd Alcott. In anul 2003 a fost inlocuit cu Laeta Kalogridis, mai tarziu in martie 2005, filmul a primat un alt scriitor pe Joss Whedon, dar de data aceasta a fost sugerat si ca si regizor, care urma sa plece in februarie 2007 din cauza unor probleme. In 24 noiembrie 2014 un nou regizor a venit la carma filmului, Michelle MacLaren. Dar in prezent regizorul este Patty Jenkins.

Rolul amazoancei a fost incredintat actritei Gal Gadot, iar ca si actori principali ii avem in film pe Gal Gadot, David Thewlis, Robin Wright. Pentru design s-a ocupat regizorul Patty Jenkins si designerul Lindy Hemming. Hemming a propus urmatoarele aspecte: umerii răpiți și picioarele tonifiate ale amazoanelor, accentuate de brațele de încheietură și de sandalele cu toc, pentru că, Jenkins a explicat: “Ca femeie, vreau Wonder Woman să lupte și să arate minunat în același timp. Opinie, aceasta înseamnă că are picioare cu adevărat lungi”. Acest film este prima apariție în direct a unei tinere Diana, deoarece pilotul de televiziune din anul 1975 nu a prezentat copilăria ei. In primul film o descria doar ca pe un adult.

Sfaturi Rapide !

I.Daca video-ul merge greu !

1. Apasati play, apoi pauza asteptati 5-15 min, apoi apasati din nou play sau alegeti alt server !

II.Nu apare subtitrarea !

2.Cand apare playerul apasati butonul "CC" si urmati pasi de acolo (fie se activeaza, fie puteti selecta limba).

3. La unele playerel nu exista butonul "CC," dar este inlocuit fie de un "patratel cu codita in jos", fie butonul "Setari".

Sau apasa aici pentru sfaturi mai detaliate !


"!!!" - Atentie - "!!!"
Datorita plangerilor DMCA si pentru a nu fi site-ul inchis s-a pus link in player la film catre un alt site cu surse => secret-gateway (not affiliated) - nu va speriati, urmati pasi de acolo si nu veti avea probleme !

Due to DMCA complaints and not to be the closed site link to another site with sources => secret-gateway - do not be scared, follow the steps there and you will not have problems !

loading...

No links available
No downloads available
loading...

Chat

No messages.
Publish🙂
😉😐😡😈🙂😯🙁🙄😛😳😮😆💡😀👿😥😎😕

Like sau Plus & Share !

Afla noile filme si actualizari surse server pe FB sau G+=> click Like sau Plus !
loading…